(VIDEO) NE VERUJEM U INAT! Alen Hadrović iskreno o Maji i Janjušu OTKRIO da li je među njima PRAVA LJUBAV!

Autor:

Zadruga

01.04.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Hadrović progovorio iskreno o Maji i Janjušu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Alen Hadrović progovorio iskreno o Maji i Janjušu.

Alen Hadrović bivši učesnik "Zadruge" bio je gost u emisiji "Pitam za druga" i tom prilikom je komentarisao novonastalu situaciju između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Kao što je poznato Maja i Janjuš su potrčci ove nedelje i spavaju zajedno u izolaciji, a to je učinilo da se potisnute emocije vrate.

- Pa iskreno, nisam očekivao. Mislio sam da će se to možda desiti napolju, da će Janjuš ostati dosledan posle svega što se izdešavalo. Ali ako je prava ljubav i velika, treba oprostiti i preći preko nekih stvari. Ja, iskreno, ne bih mogao da pređem preko onoga što je Maja uradila Janjušu sa Čorbom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Alen Hadrović

- Zato i sumnjam da je prava ljubav, ne bi ni on mogao da oprosti da je prava ljubav, toliko bi ga zabolelo. Onakve scene, pod istim krovom se sve dešava - rekao je Alen, pa otkrio da li misli da je Maja sa Čorbom bila iz inata Janjušu:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Maja Marinković i Marko Janjušević

- Ne verujem ja u inat, se*s iz inata ne postoji. Nema opravdanja. Između Maje i Čorbe postoji hemija. Ona se zaljubila u njega i on u nju, ali ona je čudna devojka, volela je i Janjuša. Ne mogu da verujem da se Janjuš pomirio sa njom. Vi ste pod istim krov, u istoj sobi.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

06.04.2021 06:02

Ovome je bolje da gleda sta ce sa onim sljamom od Maje, nego da komentarise drugoga.