POMOZITE MI, NE DOZVOLITE DA SE UBIJEM: Miljana Kulić apeluje za POMOĆ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je šokirala sve kada se ošišala do glave Miljana Kulić počela je ozbiljno da zabrinjava, kako cimere u Beloj kući tako i celokupnu javnost. Naime, ona je svakog dana u sve lošijem psihičkom stanju, te daje jasne signale da joj je potrebna pomoć jer svakog časa može da naudi sebi nekim novim nekontrolisanim potezom, pa čak i da ugrozi život.

RepublikaFoto: youtube.com/Trend Daily
Preklinje za pomoć... Miljana Kulić

Nišlijka nastavlja da šokira ponašanjem, te je izazvala reakcije na to što je prvo dugu kosu odsekla makazama, pa onda molila Erminu Pašović da uzme mašinicu i ostatak ošiša naćelavo. Već je priznala da se pokajala i da se uplaši kada ugleda sebe ćelavu u ogledalu, te strahuje da isto tako u nekom sledećem prekidu filma može, nedajbože, i da digne ruku na sebe.

- Ne smem da gledam samu sebe sada, plašim se, majke mi. Ne smem u ogledalo da se pogledam. Ne znam zašto sam sebi ovo uradila, nešto mi se desilo. Kao da sam imala prekid filma u glavi. Samo sam jednog momenta videla da imam makaze u rukama i da sam ošišala kosu - jadala se Miljana najboljem rijaliti-drugu Kristijanu Goluboviću, čiji su izrazi lica jasno govorili koliko je šokiran, ali i svestan njenog stanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Baš joj je teško... Kulićeva

- Meni više ništa ne prija, ništa mi ne godi. Loše se osećam i nisam zadovoljna životom. Nije mi mama ovde, nije mi Željkić moj ovde. Gledam one igračke, pa me uhvati neka opasna tuga. Kako su tata i mama, da li su dobro? Još malo da izdržim ovde ako budem mogla, da ne odem pre vremena. Molim te, pazi me da ne uradim nešto loše. Vidiš da sam luda, da mi dođu bubice. Pomozi mi. Neka mi i ostali pomognu kad vide da mi padne mrak na oči - molila je Kulićka žestokog momka da vodi računa o njoj jer, kako tvrdi, može sebi da naudi mnogo više od brijanja glave.

Podsećanja radi, Miljana je nedavno imala i užasan slom živaca, kada je plakala i jaukala na sav glas, a kasnije, kada se smirila, svima je rekla da ne zna šta se desilo i da pamti samo mrak.

- Ne mogu da je gledam ovakvu! Kosa je najmanji problem, porašće - izjavila je Miljanina majka.

Marija Kulić ne može da podnese to što njena ćerka radi pred kamerama, a što je dodatno pogoršalo njeno zdravstveno stanje. Iako je do sada uvek bila veoma transparentna i otvorena kada je kritika na račun Miljane u pitanju, ovoga puta je i sama izgleda svesna da je njenoj ćerki psihički mnogo loše.

- Ja ne mogu da je gledam tako, poslaću joj dve perike, a njoj sam rekla da se uzme u pamet. Ništa ona ne može da promeni što će da se ošiša nakratko i ćelavo, nego da razmišlja šta radi i kako radi. Trenutno, iskreno da vam kažem, moji rezultati nisu stigli, Siniša treba da ide na operaciju i o tome razmišljam šta će i kako će, a kosa je najmanji problem, porašće, a to što ona skreće pažnju i fantazira tamo, više ni ona ne zna šta će da radi - rekla je Miljanina majka Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedeljko

31.03.2021 13:04

Do sada nas je nekoliko godina stalno lagala. Kako joj sada verovati?

STAKA

02.04.2021 13:26

ONA JE DAVNO TREBALA U NEKU USTANOVU,A NE U RIJALITI.DOSAD JE IMALA SRECE DA NIJE NEKOG UBILA.