(VIDEO) Jovana potpuno IZGUBILA KONTROLU - počela da URLA, pa NASRNULA na Erminu, a OVO je razlog!

Autor:

Zadruga

30.03.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević nasrnula na Erminu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević nasrnula na Erminu

Tokom sinoćnjeg "Pretresa nedelje" sa Milanom Miloševićem jedna od tema bio je odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića.

- Mi se svi međusobno gledamo, ja sam ga pogledala nekada iz nekog razloga! Ja sam Jovani rekla da ona izmišlja stavri, i jedinu stvar ispravnu koju je ovde uradila, jeste da prekine jedan odnso i uđe u odnos sa Stefanom.

- Ona je neke stvari rekla Kenana, ali je njemu bilo smešno pa nije preneo - rekla je Rialada.

- Ovo nije samo vaš, ovo je Kenanov problem! Kenan je rekao kako Teodora laže, a ti si ga ostavila, pa šta on sada treba da radi? - rekoa je Đedović.

- Paula je meni postavljala pitanja, i ja sam rekla za Stefana da ja ne volim svetle muškarece i on se meni ne sviđa. Da sam gledala karakteristike, ja nikoga ne bih pogledala! - rekla je Rialda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević

- Rialada, zašto si lagala da je Jovana sve vreme ispred zalagaonice držala duks, a nije ga ni pipnula? - pitao je Milan.

- Nisam tako rekla i ja jesam družala duks sve vreme, ali jeste kada sam ulazila, možda sam se pogrešno izrazila. Ja nju ne bih dirala da me nije čačkala za Vladimira, to su već lični odnosi ali oni mene ne zanimaju uopšte! - odgovorila je Rialda.

- Mene taj duks ne interesuje, samo neka me pusti da kažem šta hoću! Iznervirao sam se jer me slagala! - rekao je Stefan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Ljubisavljević

- Ja kada pokušam da pričamo, on meni odmah stavi neki gard! Ja nisam znala pola stvari, ne znam ko bi imao s*ks sa njim i ne zanima me sa kim je to imao napolju, i njene drugarice su videle a ja nisma kao ni moje drugarice! - rekla je Jovana.

- Ja sam komentarisala u subotu kada su novinari bili tu, ja nisam na nečijoj strani i mislimk da je Stefan povodljiv a ove devojke koje pokušđavaju nju da napadju. Njemu nije bilo potrebno da čita to pismo, trebao si da ga baciš u kantu! Stefane nisi u pravu, hvataš na dreku sada - ispričala je Miljana.

- Ermina, vidi se da Stefana obožavaš! Da li ti se ne sviđa njegov izbor pa nju mrziš? - pitao je Milan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

- Ne mrzim je, samo me nervira kada od sebe pravi žrtvu! Stefan može sam da ustane i kaže, rekal sam mu da mi je gotivna, ali imama problem kada ustane i kada dobije pitanje i uvek okrene tako da njega ukanali! - rekla je Ermina.

- Ja njega nikada nisam napadala, k*rvo jedna, đubre jedno bezobrazno, zlo jedno govno raspalo! - vikala je Jovana, a onda je nasrnula na Erminu.

- Ja smatram da je ovo što su Nataša i Ermina pratile Jovanu to je meni bolesno, da je zapisuju kada se desilo, koji dan i u koliko sati! - rekao je Kenan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading