I TARU ČEKA OVAKAV SCENARIO, isplivala ŠOKANTNA TAJNA: Ša pokušao da ubije BIVŠU devojku i sebe TABLETAMA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić pokušao da ubije bivšu devojku i sebe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić pokušao da ubije bivšu devojku i sebe.

Nenad Aleksić Ša pokušao je da ubije sebe i bivšu devojku iz ljubomore i ogromne posesivnosti kada je htela da ga napusti, a ni Taru Simov ne čeka ništa bolje.
Kontroverzni učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga" već neko vreme pred kamerama pokazuje užasne osobine koje ukazuju na to da on ima izraženu posesivnost i veliku dozu ljubomore prema partnerki.

Naime, reper svojoj mladoj ljubavnici zamera sve - od toga kako joj stoji kosa, koliko je kratak šorts, da li ima dekolte, da li je slučajno pogledala nekog muškarca ili s njim popričala do toga s kakvim devojkama se druži na imanju u Šimanovcima. Mi smo došli do priče koja ide u prilog tome da starletu čeka užas ukoliko pokuša da ostavi još uvek oženjenog dečka.

Ša je sastavio čak i oproštajni pismo. Nije se nadao da će ih neko naći

 

- Bio je mlad, imao je dvadesetak godina kada je odlepio za zgodnom devojkom iz svog novobeogradskog kraja, tačnije sa Fontane. Crnka, baš nalik Tari Simov. Sve je bilo super neko vreme, a onda se on pretvorio u manijaka i tiranina koji joj nije dao da mrda nigde iz kuće. Nedajbože da je neko pogleda ili slično. Ona je isto bila mlađa od njega, možda osam godina, ne kao Tara sada, ali mlađa. Prvo je pao na nju takvu kakva jeste, slobodna i moderno obučena, kao svako mlado žensko sa atributima. Isticala je grudi, noge, zadnjicu. Onda je jednom napravio lom kada se vratila s kafe sa drugaricama, a on je, kao pomahnitao, čekao kod kuće besan. Kada je video šta je obukla, napravio je lom: "Kurvo jedna mala, na šta liči ta droljasta garderoba? Jesi ti kurva, starleta, droljica ili si devojka zvezde estrade? Sad sam te video tako droljavu i nikada više. Ako te vidim još jednom kao kurvu, ima da te prebijem", arlaukao je on na sav glas. Onda je sve pocepao s nje i zapalio na terasi na gomili - počinje priču drugarica bivše devojke ovoga zadrugara, koji već mesecima intrigira javnost time što je rasturio brak od sedam godina da bi bio sa starletom pred kamerama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša


- Trpela je užasnu torturu od njega. Na primer, kada je negde odlazio da peva, ostavljao je druga da stalno gleda da ona ne ode negde iz stana ili da neko ne dođe kod nje. Nije joj dao nigde da ide. Sve namirnice koje su joj bile potrebne neko joj je donosio. S vremenom je počela da vene. Bila je mršava kao saraga. On to nije video. Uništavao ju je iz dana u dan sve više. Plakala je i sve je znala njena mama. Rekla joj je: "Mama, ako vidiš da mene nema, ako se ne javljam, odmah dođi jer znaj da mi je ovaj nešto uradio." Kada je htela da ga ostavi, on je zapretio da će da je ubije. Onda joj je jedno veče sipao veliku dozu lekova za spavanje u čaj, isto je i sebi sipao, nameravajući da ubije i sebe i nju. Njena majka je bila upućena u celu situaciju, pa je nakon što se ćerka nije javljala otišla do stana. Pošto nisu otvarali, pozvala je Hitnu pomoć i policiju. Provalili su u stan i zatekli ih komirane. Ša je sastavio čak i oproštajni pismo. Nije se nadao da će ih neko naći. Na sreću, izbegnut je tragičan ishod, ali od tada ima zabranu pristupa toj devojci - završava prijateljica nekadašnje partnerke zadrugara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša


Mi smo došli i do majke bivše devojke koja navodi da kod Ša u ponašanju prema Tari prepoznaje sve što je radio njenoj ćerki, koja je zbog njega postala psihijatrijski slučaj.


- On Tari određuje šta će da obuče, kako će da namesti kosu, kako će da gleda, diše. Sve to je radio mojoj ćerki. Bila je ubijena u pojam, nije znala da li je dan, da li je noć. Nije mogla da pobegne. Eto, zamalo je nije ubio. Sreća, pa nije imao pištolj, inače ona sada ne bi bila živa, a za njega me baš briga. Ni njegova žena Ivana ne prolazi bolje pored njega jer i nju teroriše. Rešila se manijaka za sva vremena. Hteo je da mi ubije jedinicu, a ako Tara pokuša da ga napusti, ne bi me čudilo da digne ruku na oboje. Vidim šta joj sve radi, kaže: "Vidi ti se dupe", a devojka ima crnu prošlost da crnja ne postoji. Kada samo to bude video i one klipove gde maloletna priča kako je imala grupnjak i kako su joj zbog seksa ispala sočiva, te da je oko nje droga, ima da bude haos. Ma on će Taru da ubije ako bude htela da ga šutne. Ona nema pojma kakav je to psihić od čoveka. U duši je pi*ka, ali ima muda za gadne stvari, kao što je terorisanje žena. Daleko mu lepa kuća i da ga nikad naše oči više ne vide. Moja ćerka i sada pije lekove zbog njega - završava priču majka nekadašnje devojke Nenada Aleksića Ša.

 

 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Simovljeva ima strah od repera

Tara Simov počinje da oseća strah od ljubomore koju Nenad Aleksić Ša pokazuje već danima.
Ona je prošle nedelje imala druženje s devojkama na rajskom ostrvu, ali je bila stegnuta, a jednog momenta je čak i preplivala jezero da bi njemu dokazala da ga voli.
- Nisam pričala sa tim devojkama o temama koje su one vodile. Kada su pričale o bivšim momcima, ja sam začepila uši, a kada su počele da pričaju o seksu, pobegla sam napolje. Nisam želela da budem u nekom klipu koji bi ti video - pravdala se Tara, a onda je Ša počeo zadovoljno da se smeje.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Tari zabranio druženje sa Sanjom

Nenada Aleksić Ša zabranio je Tari Simov da se druži sa Sanjom Stanković jer je, prema njegovom mišljenju, ona devojka lakog morala.
Iako je nekada bio veoma blizak sa plavokosom starletom, njemu je ona počela naprasno da smeta. Osuo je drvlje i kamenje po njoj i mladoj ljubavnici zabranio da priča s njom.
- Nema više druženja sa tom kravom razje*anom. Ona je kurva raspala, koja se je*e za ketering. Neću da se moja devojka druži sa devojkama lakog morala. Ona nije društvo za Taru - rekao je Ša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading