MAMA, DOVELA SAM GLAVU DO SAVRŠENSTVA: Miljana objašnjavala BRIJANJE, pa se ponovo obratila Mariji!

Autor:

Zadruga

29.03.2021

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić šokirala je gledaoce Zadruge, ali i majku Mariju Kulić, kada je odlučila da se ošiša skroz na ćelavo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Nakon što je prokomentarisala ovonedeljni budžet koji je dobila, osvrnula se na promenu imidža i "performans" koji je napravila, a na glavi je imala plavu periku.

- To je deo mog performansa, odnosno mog ludila. Radim onako kako se osećam u trenutku. Ja sam takva kakva jesam - počela je Miljana.

- S obzirom na to da se dogodio performans juče, smatram da je ovo zabavno-humoristički program. U trenutku kada su mi rekli nešto ja sam ishisterisala, naravno da mi nije bilo svejedno da čujem takvu informaciju, ali ja uvek preuveličam u svojoj glavi... I, evo, zbog toga sam dovela svoju glavu do savršenstva, kad već nisam mogla da smršam - našalila se, pa nastavila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Mama neka se ne brine i neka se ne sekira, kosa će porasti, bitno je samo kakvi smo ljudi, biti čovek je veoma teško. Ja za sebe ne smatram da sam dobar čovek, smatram da to treba gledaoci da kažu. A biti ćelav je najlakše biti - poručila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading