Isplivala PREPISKA! EVO šta je SESTRA Filipa Cara poručila Mini!

Autor: Republika

Zadruga

28.03.2021

18:23

Sestra Filipa Cara poslala poruku Mini preko bivšeg zadrugara!

youtube.com/printscreen
Sestra Filipa Cara poslala poruku Mini preko bivšeg zadrugara

Mina Vrbaški i Filip Car su se i sinoć posvađali, kada se ona vratila u "Zadrugu", a jedan od razloga bio je Filipov odnos sa Sanjom Stanković.

Naime, on je tvrdio da ne želi da ima ništa sa Minom, da mu je žao što se odnos sa njom nije završio na normalan način, te da nije ona kriva. Pored toga, pomenuli su i njegovu sestru i navodne tužbe, a Filip je sestri poručio da on nikoga nije tužio i da neće da se bavi tim stvarima.

youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Mina je tada otkrila da se Filipova sestra javila Stefanu Šebezu, te da joj je poslala poruku preko njega i da joj je on prosledio, a Pink.rs je tu prepisku preneo u celosti.

- Ćao Stefane, oprosti na smetnji, je l' možeš molim te preneti Mini da prestane spominjati u bilom kakvom etru mene i porodicu. Stvarno sam sada u osetljivom stanju i ne bavim se rijalitijem. Ima Filip svoje advokate i kad je reč o tužbama, mi se time ne bavimo, on će odlučivati šta će i kako će kada izađe, oni imaju potrebne materijale ako će nešto trebati. Zdravlje mi je jako ugroženo zbog svega ovoga čemu sam izložena, a znam da si ti u kontaktu sa njom pa ti se zato obraćam. Nas ne zanima ništa od toga. Niti se oglašavao ikada igde - napisala je Filipova sestra.

 

Komentari (0)

Loading