SINANOV SIN BRUTALNO ISPREBIJAO KRISTIJANA: Rašid obeznanio od batina Golubovića naočigled JAVNOSTI, ZVANIČNO POTVRĐENO!!

Autor:

Zadruga

26.03.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinanov sin premlatio Kristijana!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kristijana Golbovića pretukao Rašid!

Kristijan Golubović hvališe se po „Zadruzi” kako je najjači, nepobediv, a Đulkica, ćerka Sinana Sakića priznaje da ga je 2018.godine u Centralnom zatvoru gde su obojica bili na odsluženje kazne izmlatio njen brat Rašid!

Kristijan uopšte nije mirisao Rašida. Daleko od toga da je Sinanov sin bio miran kao bubica, a pošto su i jedan i drugi mislili da su glavni došlo je do obračuna. Krenulo je sa prozivkama i zadirkivanjem, a dohvatili su se jednog dana u dvorištu, za vreme šetnje. Kristijan počeo da dobaciju Rašidu da je tatin sin, provocirao ga je baš i ovom je pala roletna, ustao je sa klupe i nogom ga je udario u glavu. Kad je Kristijan, Rašid je naskočio na njega i pošteno ga je izudarao. Sreća pa su stražari relativno brzo uleteli i uspeli da ih razdvoje – ispričao je za Svet bivši zatvorenik, a priču nam je potvrdila i Đulkica.

–Istina je da se to desilo. Mi nismo u početku verovali, ali su nam sve ispričali stražari i Rašidova advokatica – rekla je Đulkica za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading