(VIDEO) ŽESTOKI KLINČ: Rialda iz petnih žila urlala na Nadicu, Kijina majka se rasplakala!

Autor:

Zadruga

24.03.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković bila je sledeća zadrugarka koja je rešavala svoje probleme na porodičnom sastanku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda i Nadica u klinču

Prvo je rekla Ša da će nastaviti da ga komentariše, pa se obratila Kenanu Tahiroviću. Nadicu je povredilo to što je Kenan rekao da bi se odrekao Nadice, da mu je ona majka.

- Što se tiče Kenja, reći ću ovako. Potrudiću se da ne budem patetična, pozdraviću moju mamu - krenula je Nadica, pa se zaplakala:

- On je pokušao mene da uvredi, to nije uvreda. Da bi se neko odrekao svoje majke, to moraš da budeš siguran u to kakva sam ja majka i kakva je ona ćerka. Kenan je mene sutradan pitao kako sam. Rekao je da sam zla, okej, to je njegovo mišljenje. Moja majka ima preko 80 godina, jednom se razbolela, ja sam plakala kao luda i rekla: "Sledeći put kada umreš, neću plakati". To je nesnosan bol, bol koji razara. Ovo je iz mene, mora da izađe. Ne da me je Kenan uvredio, nego... Ja sam pomislila kako on nema majku... Kao da me je oterao u grob. Ja retko kad zaplačem, sada se to promenilo, starija sam, vezana za majku, zato što sam majka. Ti mene moraš da znaš, da bi tako nešto rekao - pričala je Kijina majka.

- Ja sam to rekao na osnovu vaše izjave. Ja ću biti tu za vas. To sam rekao čisto da vam kažem kolika je bila vaša greška, ništa vam loše ne mislim - odgovorio je Kenan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica se slomila zbog Kenanovih reči

- Nadica nije zla osoba, to je teška reč. Kvarna je, ume da šukne, ali nije zla - zaurlala je Matora na Rialdu i Kenana.

- Mislim da je pokvarena - istakla je Rialda.

- Ja nisam gajila zlo, naučila sam svoje dete isto tako. Kenane, ti nemaš žive roditelje, ja imam majku - nastavila je Nadica.

- Imamo i mi roditelje koje ste vi vređali, možda je moja majka plakala kada ster me Vi vređali - dobacila je Karahasanovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda više nikome ne ćuti

- Ja sam završila sa ovom temom, neka ide sve po redu, vaši roditelji koji su živi i zdravi, neka budu živi i zdravi. Tako da, to je mene bolelo. On mene nije uvredio kao majku majku, ja ne treba da se dokazujem kao majka Kije Kockar, ali mogao je da mi kaže na drugačiji način - dodala je Kijina majka.

- I Nadica je Kenanu pominjala šiša bar, aludirajući na njegovog oca. I moja mama plače kad vređaš mene - poručila je Rialda.

- Završili smo ovu temu, ja sam mislio da ovo možemo da rešimo, ali ne - rekao je Kenan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading