Da li će Kija tužiti Karića? Osman popljuvao Nadicu na Instagramu!

Autor:

Zadruga

23.03.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Stefan Farić sasvim korektan sa svojim cimerima iz Zadruge i ni sa kim se ne sukobljava, izgleda da bi ga njegov otac Osman Karić rado zamenio i ratovao sa ostalim učesnicima. Za sada nema nagoveštaja da će Osman ući u Zadrugu, a do tada, nastavlja da ih proziva na Instagramu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić

Naime, otac Stefana Karića je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju Nadice Zeljković, pritom je uporedivši sa kancelarkom Nemačke.

- Angela Merkel - sednica izvršnog veća crnog stola u Zadruzi. Pod tačkom jedan, Zadruga kec, kako se kalio kućni budžet porodice Kocka. Tačka dva, razno - napisao je Osman.

inače, Karić je u toku jučerašnjeg dana pružio otvorenu podršku Luni Đogani, objavivši zajedničku fotografiju uz poruku:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Osman ismeva Nadicu

"Ovu devojku sam podržavao kad niko nije ili je takvih bilo u malom broju. Branio sam je jer sam već tada znao pravu istinu ljudi koji su je iskoristili u svoju korist. Pošto vidim da se opet spominje kao okrivljena, moram opet stani na njenu stranu. Tvrdim da je ova neiskusna devojka u to vreme iskorišćena, što možete videti kako se ko kotirao i dan danas živi na Luninim leđima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

24.03.2021 04:21

Dragi gospodine, vi godinama iskoristavate Lunino i Kijino ime da bi se vase pojavilo u medijima.Zar ne mislite da bi covek u vasim godinama trebalo da se bavi necim ozbiljnijim od traceva iz Zadruge.

Odgovori 15 0
Bane

24.03.2021 14:18

Osman ljulja Lunu na kolenima. Lepa slika.

Odgovori 13 1
Van Halen

24.03.2021 16:16

Cime se bavi ovaj covek kada tako zdusno prati Zadrugu. Kako ga samo nije sramota da se pojavljuje u medijima nicim izazvan. Ovaj jos nije izasao iz tinedjdz doba... umislio da je neka faca pa da nam drzi predavanje na sve teme. Upravljaj svojim sincicem, a nas osobodi sebe....