PLAŠE SE DA ĆE IZGUBITI SAV NOVAC: Roditelji repera Ša u strahu!

Autor:

Zadruga

23.03.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Nenada Aleksića Ša govorili su o sramoti koju im njihov sin svakodnevno priređuje u vezi sa Tarom Simov, ali i da se njegova aktuelna veza ne može porediti sa prethodnom, s obzirom na to da budi sve najgore u njemu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Roditeljima Nenada Aleksića Ša veza sa Tarom  Simov teško pada, uzimajući u obzir svakodnevne situacije koje im sin priređuje u rijalitiju, te ističući da se veza sa njegovom još uvek zakonitom suprugom ne može porediti sa trenutnom. 

- Nenadovi otac i majka noćima ne spavaju jer pomno prate „Zadrugu“ i čekaju da vide šta će naredno sin da im priredi. Trpe ogromnu sramotu i osudu prijatelja koji tvrde da je reperu još u mladosti mnogo dopušteno, pa se zbog toga sada ponaša kao da je osvojio svet - kaže izvor blizak porodici za „Alo!“ i otkriva:

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Ša sa suprugom Ivanom

- Ne mogu da prežale sada već bivšu snaju Ivanu. Često komentarišu kako je Nenadova veza sa njom bila potpuno suprotna od ove sa Tarom, da su se slagali, da nikada nisu povisili ton jedno na drugo, dok Simova budi ono najgore u njemu - priča izvor.

Navodi se da reperova majka smatra da je njen sin ludo zaljubljen u Taru, ali i da strahuje od mogućnosti da Nenad izgubi sav novac u rijalitiju zbog svoje ljubavnice. 

- Nenadova majka strahuje da će sin odlepiti zbog dvadeset godina mlađe ljubavnice u koju se ludo zaljubio, te da će jedne noći uspeti da preskoči ogradu, zaista pobegne iz „Zadruge“ i izgubi sav zarađeni novac - priča izvor za list Alo. 

Podsećanja radi, Nenad Aleksić Ša otpočeo je "zvaničnu" vezu sa Tarom Simov nakon što se njegova žena Ivana oglasila i najavila razvod. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
drava

23.03.2021 13:19

Samo pare im vazne.

psihijatar

23.03.2021 18:02

@drava - Plaše se za novac, a ne plaše se za buduću ''snaju'' ?!?!??!