(FOTO) TARA U BORBI ZA OPSTANAK: Totalni obrt na izbacivanju, SUZE I JECAJI U ZADRUZI!

Autor:

Zadruga

22.03.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov u borbi za opstanak u Zadruzi!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov

Nominovani takmičari su uvedeni u salu za fizičko gde su u igrici trebali da pokažu svoje umeće i tako se izbore za opstanak

Došlo je vreme za duel, nakon kog će neko napustiti zauvek velelepno imanje, a voditelj Darko Tanasijević otišao je po nominovane takmičare za izbacivanje i to Taru Simov i Alena Hadrovića.

Veliki šef okupio je zadrugare u sali za fizičko kako bi se duel mogao održati, a potom im je voditelj Darko objasnio pravila igrice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon uzbudljive igrice, ni Tara, ni Alen nisu uspeli da reše mozgalicu, te se nikome nisu SMS glasovi duplirali. Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je Darku glasove, a onda je obavestio zadrugare.

- Jedno od vas ima 79% glasova, a onaj ko napušta imanje ima 21% glasova. A 79% glasova ima Tara Simov - izjavio je Darko.

Nakon objave finalnih rezultata, Alen se pozdravio i oprostio od zadrugara, a Maja Marković, njegova devojka odma je briznula u plač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jeca

22.03.2021 10:41

Dogovoreno gostovanje u utorak na pink-u!!!!! Bljak i fuj!!!!!

Jelena

22.03.2021 13:41

Ko joj je rekao da nije imala podršku u studiju????? Alenova objava na instagramu!!! Sramota!!!!!!!!!!!