(VIDEO) Vladimir Tomović URNISAO Ša: Podsetio ga da mu Ivana još uvek NIJE BIVŠA supruga, reper ZANEMEO!

Autor:

Zadruga

20.03.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović podsetio Ša da mu Ivana još uvek nije bivša supruga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović podsetio Ša da mu Ivana još uvek nije bivša supruga

Vladimir Tomović ponovo se sukobio sa Nenadom Aleksićem Ša kada mu je pomenuo još uvek zakonitu suprugu Ivanu Aleksić. 

- Ima mnogo umišljenih osoba ovde. Prvo moram da navedem Nenada Aleksića, to ću da poredim sa tim što si pogubljen i emotivno nestabilan. Bio si psihički ruiniran. Ruina od čoveka. Svaki put u duelu si bio poražen, a umislio si da si gornji - rekao je Tomović.

- U pravu si, ali kada čoveka zamolim za nešto, nikada nikome nisam uzimao porodicu u usta. Maksimalno poštovanje sam imao prema Nadici, a prvi sukob počeo je kada me je nazvala Fifi - branio se Ša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

- Tebe je Tara tako prvo nazvala i time dala za pravo. Tvoja supruga još nije bivša, moram da ti to kažem. Mnogo puta si oponašao moj dijalekt i aludirao na mesto odakle sam došao, ne postoji šansa da to ne bude sa uvredljivom namerom. U jednom momentu si mislio da je tvoj greh manji, pa si govorio "Kakva je žena koja ne može da stane iza svog muškarca?" - nastavljao je Tomović.

- Ja sam samo rekao u trenucima kada sam se družio, kakvo god to druženje bilo... Samo da mi je rekla na bilo koji način da će me ostaviti. Nikada nisam rekao da moja žena nije u pravu, ja poštujem njenu odluku, nemam prava ni da joj kažem izvini - pokušao je da se opravda Ša.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

- A imaš li potrebu da joj se izviniš? Kako nemaš prava onda? Ja sam ti verovao jedino kada si rekao da si izgubio sve ni zbog čega. Znači, ti si oskrnavio idealan brak - čudio se Vladimir.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedeljko

20.03.2021 18:18

MaliŠa je GlupiŠa.