(VIDEO) Stefan Karić ISPROZIVAO Kijinu majku: Nadica JE UMISLILA DA NIJE LJUBAVNICA!

Autor:

Zadruga

20.03.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić isprozivao Kijunu majku, ona je umislila da nije ljubavnica

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Stefan Karić isprozivao Kijunu majku, ona je umislila da nije ljubavnica

Rijaliti učesnici danas biraju ko je od njih najumišljeniji, a ono što je iznenadilo mnoge jeste stav Stefana Karića, koji nije imao najlepše reči zaNadicu Zeljković, majku svoje prijateljice Kije Kockar

- Neca, Maja i Miljana. Maja je umislila da je Čorbi stalo do nje, na primer. Miljana je umislila da je najbitnija osoba, a zapravo pokazuje bruku i sramotu - rekao je Mišel Gvozdenović.

- Imam i ja tu neku dozu umišljenosti, ali mislim da sam pristupačna. Ja smatram prvo da je Mišel umišljen, ne zna da prihvati kritiku i onda tek ljudima da za pravo da misle to. Druga osoba je Miljana, da. Žao mi je što nije tu, jako je ružno što je urinirala po mestu gde Mišel spava, ne postoji opravdanje za to. Treća osoba neka bude Brendon, moj drug. U poslednje vreme zna da bude zlonameran, čak i prema meni - govorila je Maja Marinković. 

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Stefan Karić

- Meni para uši kada neko umisli da je ovde Veliki šef, izmišlja pravila... Nadica je, po mom mišljenju, umislila. Ona je umislila i da nije ljubavnica. Malo se i uzvezdila... Mislim da i Đedović ima tu crtu. I Jovana je umislila da može da me farba ovde - rekao je Stefan Karić.

- Ja samo branim nešto čisto što sam imala 30 godina - dodala je Nadica.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedeljko

20.03.2021 18:16

Rumenko je umislio da je sladak kao sladoled.

Odgovori 14 0
Veca

21.03.2021 02:11

Tatin sincic od 30 godina je umislio da je neko i nešto.Bez znanja i zvanja i bez jednog dana radnog staza. Ne shvata, jer nema čime , da se devojke “ lepe” za njega iskljucivo iz materijalne koristi. A Osman placa li placa ....