Dok sam ležao u bolnici, došao je samo da se slika i nIje se više javljao: Bivši saradnik Ša razočaran u repera i nazvao ga POLUSVETOM!

Autor:

Zadruga

20.03.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša jedan je od najskandaloznijih učesnika četvrte sezone "Zadruge" zbog afere sa Tarom Simov, sa kojom je prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić. Ša je na sceni prisutan već 20 godina, a tokom devesetih je bio član grupe "Sha Ila", koju je osnovao sa sinom pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, Vladimirom Ilićem.

RepublikaFoto: Printscreen
Ila i Ša

"Sha Ila" su bili popularna hip-hop grupa tokom devedesetih godina, čak i jedna od začetnika ovog pravca u našoj zemlji. 

Njihovi najveći hitovi bili su "Ah, to mi radi", "Tange", kao i verovatno jedna od najtužnijih balada, pesma "Istina" koja je posvećena Tatjani Nikolić, prijateljici koja je tokom devedesetih ubijena u kafiću.

Momci su delili i dobro i zlo, družili su se i nakon raspada grupe, ali izgleda da se sve to promenilo, te su Ša i Ila u lošim odnosima.

Foto: Printscreen
Ša i Ila tokom devedesetih

Kada su Nenada u emisiji "Ami G Show" pitali u kakvim je odnosu sa Vladimirom, on je izjavio da su prekinuli svoje prijateljstvo:

- Nemamo kontakt, on mene nešto ne gotivi - rekao je kratko Ša.

RepublikaFoto: Printscreen
Ša i Ila

Bio je u pravu, pa se njegov kolega oglasio i rekao da je razočaran u Ša, koji ga je tokom borbe sa tumorom posetio samo kako bi se fotografisao sa njim i kasnije mu se nije javljao.

- Ono je stvarno tuga tamo i ne bih ga komentarisao. Polusvet, i on je samim tim polusvet. Nije moj nivo. Došao u bolnicu da se slika i nestao. Kasnije sam ga zvao da se vidimo i nije se javio - rekao je reper za domaće medije pre par godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading