ŠA POCEPAO TARI BRUS, PLJUVAO JE, LOMIO RUKE: Reper doživeo nervni slom, pa se iživljavao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.03.2021

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom, usled čega je izvršio pravu torturu nad ljubavnicom Tarom Simov, koju je sve vreme pljuvao, vređao i cepao joj stvari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jezive scene u Zadruzi... Ša dobio nervni slom pa nasrtao na Taru

Uzrok burnoj svađi bilo je starletino ćutanje i neodgovaranje na reperovo pitanje da li su i dalje zajedno, budući da u toku dana nekoliko puta raskinu i pomire se.

Naime, Ša nije mogao da se kontroliše kada mu se Simovljeva smejala u facu, pa je počeo da je maltretira u garderoberu i da se iživljava nad njom, što je Nataša Radan pokušavala bezuspešno da spreči jer se zatekla s njima na istom mestu.

- Jesi li ili nisi sa mnom? Neću da budem debilčina! Neću da lomatam, budem najluđi ovde!- urlao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Histerisao i unosio joj se u lice... Tara i Ša

-Tara, reci mu! Nemoj da slušaš ljude koji ti okolo pričaju svašta - umešala se Nataša Radan.

- Jesam ti bio igra, razvela si me od žene? Odgovori mi na je*eno pitanje, nemoj da mi se smeješ, nisam ja tvoji momci. Reci šta sam ja ovde, jesam li ti rijaliti-igra? Nemoj da se smeješ. Drkaš me sa Tomovićem celu noć - unosio se reper ljubavnici u lice.

Kako Tara ništa nije odgovarala, reper je postajao sve agresivniji, a onda je u nemoći uzeo njen brushalter i pocepao ga u komadiće.

- Sje*ao si mi jedini brus koji imam, pomeri se. Ti si, bre, bolesnik, idi kod žene, pa neka te leči. Mi smo završili - govorila je Simovljeva.

- Smeješ mi se u lice, psihopato jedna. Smeje mi se Vlada, smeje mi se Car, Kristijan, svi. Razvela si me od žene, a sad mi ovo radiš - nije mogao da se kontroliše Ša.

- Sam si se razveo, žena te ostavila - odgovarala mu je Tara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pobesneo kada mu nije odgovorila da li su i dalje zajedno...

Nakon toga, Ša je počeo da baca sve po garderoberu, stolicom je pokušao da razvali vrata ormana. Tara mu je sve vreme govorila da se pomeri od nje, što je njega uspelo još više da iznervira.

- Us*ala si mi se u život, razvela si me i drndaš me ovde. Psihopata se sladi, je*e mi majku u životu - nije mogao da se smiri reper.

- Skloni se, ljuta sam, imam pravo. Ne želim da te vidim, nasilniče - govorila je Simovljeva.

- Puši ku*ac, puši, bre, ku*ac, je*em ti mamu bolesnu. Ja ću da odem odavde, ali pakao te čeka napolju. Sve ću ti duplo vratiti - pretio je Aleksić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading