(FOTO) POSLE SPLAVA IMALI INTIMNE ODNOSE PRED SVIMA: Tarin drug LJUBAN imao žestoku aferu sa Natašom Radan, OTKRIVAMO SVE DETALJE!

Autor: Republika.rs

Zadruga

20.03.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko se buran “rijaliti” odvija I van velelepnog imanja u Šimanovcima govori I to što je otkrivena još jedna afera u kojoj su glavni akteri aktuelna zadrugarka Nataša Radan I Tarin drug Ljuban koji se sve češće pominje u Beloj kući. Izgleda da to nije slučajno.

Foto: Republika.rs/privatna arhiva
Nataša Radan i Tara Simov

Naime, kako Republika.rs otkriva, iza dobrog odnosa Tare I Nataše krije se upravo to što Simovljeva zna sočne detalje o njoj.

- Čuveni Ljuban koga pominju svaki dan u “Zadruzi” je pre par godina, nakon nastupa Šaka Polumente na jednom splavu u Beogradu imao se*s sa Natašom! - počinje za naš portal priču izvor blizak Radanovoj.

Kako navodi, oni su posle nastupa pevača otišli u jedan stan, međutim, strasti su toliko bile uzavrele da nisu mogli da se kontrolišu, veću si im se prepustili:

- Bila je to ekipa od nekoliko ljudi koji su otišli na after posle nastupa, a onda su se Nataša I Ljuban osamili I otišli u drugu prostoriju. Nije im smetalo što ustanu ima još ljudi, doduše,  svi su se toliko dobro provodili da nisu ni premitli da ih nema neko vreme. Tek kada su trebali da krenu kući Nataša I Ljuban su izašli I sobe I svi su odmah provalili o čemu se radi. Oni nisu ni skrivali da su imali seks celu noć – dodaje naš izvor.

Na pitanje da li su njih dvoje bili u kontaktu I pre njenog I Tarinog ulaska u “Zadrugu”, on kaže da nema te informacije, ali da je ova afera sigurno jedan od razloga što Nataša izbegava da ulazi u okršaj sa Tarom kako ona ne bi javno pred svima ispričala sve što zna o njoj.

- Najsmešnije od svega je to što Nataša ima frku od Tare, a ona nema pojma ni o čemu što se dešavalo te večeri - zaključio je izvor na  Republika.rs

RepublikaFoto: Republika.rs/privatna arhiva
Tarin drug Ljuban koji je imao aferu sa Natašom Radan

Povodom ovih informacija kontaktirali smo i Ljubana, međutim, on se nije navljao niti odgovarao na naše poruke do trenutka objavljivanja teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading