BIVŠA DEVOJKA NASTRADALA, IVANA GA IZVUKLA IZ DEPRESIJE: Ša živi sa velikim bolom na duši!

Autor:

Zadruga

18.03.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna prošlost o kojoj do sada nije pričao!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

Reper Nenad Aleksić Ša koji je prevario svoju suprugu Ivanu u "Zadruzi" sa starletom Tarom Simov, pre nekoliko godina preživeo je veliku tragediju kada se njegova devojka udavila u Dunavu.

Ša je pre nekoliko godina bio i učesnik "Farme", te je tada pred kamerama otvorio dušu i ispričao detalje velike porodične tragedije.

- Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će se ona udaviti u Dunavu. I ona, i brat, i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim - ispričao je tada muzičar.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Podigla ga iz depresije, a sada joj radi ovo pred kamerama...

Posle "Farme" Nenad se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom. U njegovom životu desio se preokret kada je upoznao sadašnju suprugu Ivanu, sa kojom se oženio 2015. godine.

- Bebica će doći kada onaj od gore da zeleno svetlo. Hvala bogu živi smo i zdravi, ali nešto nas neće. Ja sam ranije mislio da se deca mnogo lakše prave - rekao je svojevremeno Ša i dodao:

- Ivana mi je pomogla da sve dignem na viši nivo. I što se tiče oblačenja, spotova, dosta je uticala na mene i usmerila me.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading