(FOTO) MAJI MARINKOVIĆ POPUSTIO BOTOKS! Faca joj se vraća na staro, svi joj se smeju!

Autor:

Zadruga

17.03.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maji popustio botoks, lice joj se vraća na staro.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maji popustio botoks, lice joj se vraća na staro

Rijaliti učesnica Maja Marinković definitivno je ove sezone privukla pažnju promenom svog fizičkog izgleda. Naime, ona je prvo uradila navlake na zubima, pa su sada snežno beli, a nakon toga se podvrgla masovnim korekcijama na licu, kao što su: cat eyes (mačije oči), čime je zategla kapke i ukosila oči, povećala je ponovo usne, uradila korekciju vilice, a isto tako, povećala i jagodice. Bez sumnje, ona je promenila lični opis.

Međutim, na društvenoj mreži osvanula je njena nedavna fotografija u krupnom kadru, a na njoj iz priloženog može zaključiti, da se njeno lice vratilo u prvobitno stanje. Mnogi komentarišu da joj je botoks itekako popustio i da joj se lice u potpunosti deformisalo. 

Pogledajte sami i procenite:

Ova fotografija izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mišljenja su podeljena:

- "Jeste popustio botoks, ali zato obrva bananica je tu." - "Bez komentara! Samo se upropaste operacijama, PRIRODA MAJKA!" - samo su neki od komentara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading