Rešićka posle tezge završila na ušivanju: Pijana devojka je gađala nožem, pa joj razbila arkadu!

Autor:

Zadruga

16.03.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Sandra Rešić do ulaska u Imaginarijum imala je pune ruke posla kada su nastupi u pitanju, a, kako Rijaliti saznaje, ona je završila na ušivanju u avgustu prošle godine, kada joj je na svadbi pijana devojka razbila arkadu pogodivši je staklenom čašom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sandra Rešić

Dotična osoba je Sandri naručila pesmu koju njen bend inače nema na repertoaru, Sandra  joj je objasnila da ne može da je otpeva, devojka se iznervirala i počela da pravi skandal.

- Sandra je s bendom pevala u jednom restoranu u Borči na svadbi, sa koje je prevezena u bolnicu zbog povrede arkade. Pevala je na veselju i preko dana i uveče, a haos je napravila devojka koja nije mogla da stoji na nogama koliko je bila pijana! Videli smo svi da nije bila u stanju da stoji, ali je niko nije dirao jer je to bila svadba. Svi su je puštali da se veseli. U jednom trenutku je došla do Sandre da bi naručila pesmu. Ona ju je saslušala i uljudno joj rekla da tu pesmu njen bend ne svira i da može da joj otpeva nešto drugo. Sećam se da su u jednom trenutku počele da se raspravljaju, ali ništa nisam mogla da čujem jer je muzika bila baš glasna - priča za Rijaliti devojka koja se zatekla na slavlju, ali je tražila da njeno ime ne objavljujemo.

 

Pre "Zadruge" pevala mafijašima

Sandra Rešić pevala je pre nekoliko godina na veselju bivšim kriminalcima. Kako je Rijaliti prvi pisao, sa njom su kontaktirali muškarci koji su po izlasku iz zatvora hteli da naprave veselje za uži krug prijatelja, pa su pevačicu kitili novčanicama od 100 evra. Rešićeva je prvo bila skeptična zbog toga što se plašila da ode da nastupa u takvom društvu, ali je dobra drugarica na kraju ubedila da ode. Posle joj je ispričala da se nije pokajala i da se dobro oparila.

 

Kako smo dalje saznali, do incidenta je došlo kada je Rešićka dotičnoj osobi objasnila da mora da nastavi da peva, što je devojka pogrešno protumačila, pa je nastao karambol.

- Sandra je devojci koja joj je tražila pesmu objasnila da ne može da joj otpeva pesmu koju joj traži i da smisli ako želi nešto drugo. Kako je ta žena nastavila da insistira, Sandra ju je ljubazno zamolila da ode da bi nastavila da peva za druge goste, zbog čega se ova uvredila. Otišla je do prvog stola i odjednom počela da baca predmete na Sandru. Videli smo da je prvo bacila nož, pa tanjir, a onda ju je pogodila čašom u glavu! Sandra nije stigla da se pomeri na vreme, pa ju je čašom pogodila tačno pored oka. Razbila joj je arkadu i krv je počela da šiklja na sve strane! Bilo je jezivo! Bend je odmah prestao da svira, pa su Sandri prišle kolege da joj ukažu pomoć. Odmah su pozvali Hitnu pomoć jer su videli da joj je arkada razbijena - priča nam sagovornica, pa dodaje:

- Muzike nije bilo bar pola sata nakon što je Sandra prevezena u bolnicu. Posle je došla druga pevačica da je zameni, ali svakako nije bilo prijatno da se sve to gleda.
 

U "Zadruzi" doživela nervni slom

Sandra Rešić bila je na ivici da je produkcija izvede iz rijalitija i pošalje u bolnicu zbog toga što je doživela nervni slom kada je saznala da se njena majka oglasila za medije. Rešićeva je počela da viče za crnim stolom, preteći majci da nikako ne treba da se oglašava i komentariše njeno učešće u rijalitiju, nakon čega su je cimeri jedva smirili.
- Majci sam rekla da se nikako ne petlja u rijaliti-dešavanja! Sve što ima da se kaže, kažem ja pred kamerama! Nemoj da sam te čula, Slavice, da si više rekla jednu jedinu reč! Za tebe ne postoji život dok sam ja ovde - urlala je tada Sandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading