OŠTETILA PRŠLJEN: Učesnica "Zadruge" povređena u udesu sa Banetom Čolakom!

Autor: Filip Rodić

Zadruga

15.03.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ulici Jurija Gagarina u toku današnjeg dana saobraćajnu nezgodu imali su bivši učesnici "Zadruge" Ivana Krunić i Bane Čolak

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ
Ivana Krunić i Bane Čolak

U automobil u kojem su bili Ivana i Bane udario je drugi auto iz trake pored njihove koji je pokušavao da se prestroji. U ovoj nezgodi lakše je povređena Ivana Krunić, bivša učesnica "Zadruge" koja je prevezena u Institut za ortopediju na Banjici:

- Udario nas neko od pozadi, direktno se zakucao u nas, ali nije ništa strašno. Ivana je malo pršljen neki zeznuala, pregledali su je na Banjici, već su je pustili kući. Verovatno će neki dan da nosi onu kragnu, jer se ugruvala... Meni, Bogu hvala, nije ništa. Policija je uradila uviđaj, kriv je taj što se zakucao u nas. Opet kažem, srećom – ništa nije strašno kako je moglo da bude - ispričao je Bane za Pink.rs.

Foto: youtube.com/Ivana Krunic
Povredila vrat... Ivana Krunić

Nakon Baneta, za Republika.rs oglasila se i Ivana:

- Iz čista mira nas je udario automobil iz leve trake. Hteo je da se prestroji, ali nas nije video. Kako nas je udario auto od pozadi, ja sam cimnula vrat pa su mi stavili kragnu zbog spazma. A Bane je dobro - izjavila je Krunićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedeljko

15.03.2021 19:37

Svi su joj govorili da će Čolak da je upropasti.