PRETE MI SMRĆU ZBOG TARE I ŠA: Majka Simove van sebe od straha, moju ćerku su već kasapili, plašim se da će ovog puta proći JOŠ GORE!

Autor:

Zadruga

14.03.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Tare Simov prestravljena zbog Tare i Ša!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miroslava Simov van sebe od straha!

 Veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša već mesecima intrigira kako zadrugare, tako i publiku, a u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“, Miroslava Simov, zadrugarkina majka kaže da joj nije lako dok gleda svoju ćerku u zagrljaju sa oženjenim muškarcem. 

Kako nam je ispričala, zbog Tarine veze sa Ša, svakodnevno dobija pretnje smrću, a boji se da će najgore proći upravo njena naslednica po izlasku iz rijalitija.

- Moju Taru su jednom već kasapili satima, do iznemoglosti. Bojim se da će ovoga puta proći još gore, jer pretnje koje dobijamo od „druge“ strane su upravo takve - rekla nam je potresena majka i dodala:

- Ni moj sin koji ima ćerkicu od dve godine, ali ni ja, ne smemo da izađemo iz kuće. Ne znate kakve nam sve poruke šalju i kroz kakvu agoniju prolazimo zbog njene zabranjene ljubavi sa oženjenim muškarcem. Mi tu vezu ne podržavamo i ne odobravamo, sve dok se on ne razvede i zvanično ne postane slobodan muškarac - kaže Miroslava za „Alo!“ i dodaje:

 Bojim se da će se on na kraju pomiriti sa ženom i da će Tara ispasti gubitnik u celoj priči, a to nije nemoguće. Čula sam da mu je supruga i ranije praštala prevare, pa što ne bi i ovoga puta - pita se ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ljudi se razvode i kada imaju po petoro dece, i to nije ništa neobično, ali ne odobravam ulazak u novu vezu dok se stara ne okonča. Taru sam vaspitavala da svom muškarcu uvek bude prva i jedina ili da bude sama, ali da nikada ne pristaje ni na šta manje. Ovo je Balkan, ovde se samo žena osuđuje, a nikada muškarac. Nju su svi razapeli, a njega niko - kaže očajna majka. Volela bi da dobije priliku da vidi ili čuje svoju ćerku, kako bi joj rekla par stvari.

- Rekla bih joj da je volim i da je lepa, ona bi shvatila šta to znači. Dovoljno bi joj bilo. Ne treba joj ova priča - naglašava Miroslava.

- Protiv Nenadovih godina nemam ništa, ne smeta mi razlika od 20 godina. Tara je dosta zrelija od svojih vršnjaka, pa uz nju i ide stariji muškarac, ali mi smeta njegov status. Inače, nešto mi kod njega ne pije vodu... Ne verujem mu kada je Tara u pitanju - kaže Tarina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ratko

14.03.2021 11:19

Njena nasilna ćerka Tara bije sve redom po Zadruzi. Kao da traži batine.

Odgovori 16 0
Istina

14.03.2021 13:39

Gospodjo , ne paranoisite. Ko su ta dva nikogovica zbog kojih to izmisljate ? Bili i ostali nebitni likovi . Ispustili ste kcerku u vaspitanju . Sazaljevam Vas

Odgovori 10 0
Aurora12

14.03.2021 18:19

Gospodjo, gde ste Vi bili kada je trebalo vaspitavati dete. Ovakvu furiju, agresivnu i nevaspitanu ne videh odavno. Vasa cerka nasrce na svakoga, fizicki se obracunava, pa sta ste ocekivali? Uostalom "zastitice" Vas zet, ova ljiga od coveka. Kakav par snova, treba da budete srecni.

MladenBg

14.03.2021 18:23

Da li Vi vidite sta vam cerka radi??? Ne zagovaram nasilje, ali veceg nasilnika od vase cerke nema u Zadruzi. Ostale njene postupke da i ne komentarisem. Verovatno se niste ni potresli sto vam se cerka mesecima jase sa ozenjenim Sabanom!!??? Kako Vas nije sramota da se uopste javite???