(VIDEO) KRISTIJAN NE MOŽE DA SE ODBRANI OD MILJANE: Imam ženu i dete, obuzdaj se!

Autor: Republika.rs

Zadruga

13.03.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sve više vremena provodi sa Kristijanom Golubovićem, a izgleda da su se kod nje rodile simpatije prema ovom zadrugaru koji je oženjen.

RepublikaFoto: youtube.com
Miljana Kulić i Kristijan Golubović

Miljana je nedavno izjavila kako se razočarala u muškarce i u ljubav, međutim, vreme koje provodi sa Kristijanom Golubovićem joj je ponovo vratilo želju za partnerom.

Kulićka i Golubović sve više vremena provode zajedno, te se ona malo opustila i krenula da ga spopada i da želi nešto više od prijateljstva. Kristijan je odlučio da preseče i upozori je na vreme da od toga nema ništa:

- Miljana, mislim da si se ti malo zaljubiška. Nemoj da te šamara Marija. Ja sam oženjen čovek, imam ženu i dete kod kuće. Tako su i Tara i Ša tvrdili da su prijatelji... Nemoj, Miko, obuzdaj se - savetovao ju je Kristijan.

- U pravu si - rekla mu je Miljana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Istina

14.03.2021 01:27

Vezite ovu logoroicnu mahalusu koja je privilegovanu u rijalitiju, i naskala na Marinkovica, pa Marka , Zolu , Misela , Danijela, Kristijana , nabacivala Tomovicu...

Odgovori 13 0
Adam

14.03.2021 12:52

@Istina - Kod nje je "teranje" cele godine.

Odgovori 11 0
Nina

14.03.2021 11:26

Kristijan treba da je izbaci. U suprotnom biće belaja.

Odgovori 15 0
Vuk

14.03.2021 13:53

U Zadruzi lažiraju poligraf. U to smo se uverili na prethodnim ispitivanjima. Miksi pije jake antidepresive koji će uticati na tačnost poligrafa. Ona to zna pa zato i traži.