MILJANA PRIZNALA KRISTIJANU: Videla sam se sa MAMOM, rekla mi je da ću je oterati u grob i da izgledam kao KU*VA!

Autor: Republika.rs

Zadruga

13.03.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Kristijan Golubović osamili su se u "Zadruzi" i pričali o problemima. Miksi je otvorila dušu i ispričala kako se čula sa majkom Marijom Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana otvorila dušu Kristijanu

Miljana i Kristijan u poslednje vreme su se zbližili i zadrugar je sada jedini kome se Kulićka poverava i priča intimne stvari.

On joj je podrška u "Zadruzi", posebno nakon što mu je rekla da su joj roditelji bolesti i da sebe krivi zbog stanja u kome se nalaze.

 

- Rekla si da je benigno, da je početak samo - rekao je Kristijan, a Miljana mu je govorila da će tek da mu ispriča sve.

- Zvala sam na video poziv, omogućila mi produkcija, bila je tu producentkinja, videla sam mamu - počela je Miljana, a onda su se nadovezali o stanju njenog oca:

- Majka mi je rekla da ću da je oteram u grob i da se ne oblačim kao ku*va, mama mi je rekla da te pozdravim - rekla je Miljana Kristijanu.

- Ja sam ti rekao Siki je sportista, kakav rak, ne može tako da nas pojede - nastavio je Golubović.

- Šta ti treba mama da ti kupi kada bude dolazila? - pitala je Kulićeva Kristijana, na šta je on odgovorio da želi mašinicu koju mu je Miljana polomila.

- Nikad u životu nisam imala sede, ovo mi je zbog roditelja - rekla je Miljana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading