(VIDEO) Kristijan se slomio, pa GORKO ZAPLAKAO tokom emisije! A OVO je RAZLOG!

Autor:

Zadruga

12.03.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan se slomio i zaplakao

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan se slomio i zaplakao

Emisija "Gledanje snimaka" koja je sinoć započeta, nastavljena je i ovog popodneva. Zadrugari su u danu za nama imali burnu noć, a mnoge istine konačno su ugledale svetlost dana, nakon čega, u Beloj kući više ništa nije bilo isto. Voditelj Milan Milošević je stigao u kuću, a zadrugari su, zajedno sa nji pogledali naredni klip za danas. Klip koji su zadrugari pogledali, bio je vezan za Paulu Hublin, Milana Jankovića Čorbu i nekolicinu zadrugara koji su ponižavali Frana Pujasa.

Tomović nikada nikome ništa ne zaboravlja! Čorba i Vladimir se ne podnose, a ovo mu neće zaboraviti, Kristijan je ovde jedini čovek za razliku od svih vas, izuzimam ga iz ove priče - vikao je Mića.

- Mene je sramota - dodao je Fran.

- Car je sad pijan, pa sve sme da kaže - dodao je Mića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović i Čorba

- Ma meni zvone ja*a za ovo - nastavljao je Car.

Nakon haosa, Kristijan se rasplakao, jer je Mića jedino njega nazvao ispravnim čovekom na imanju. Njega su Čorba i Vladimir smirili odmah, nakon čega se osećao bolje.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading