TOMA I NADEŽA PONOVO ZAJEDNO! Nakon svih drama palo pomirenje, pa izvređali fanove: Ko vas je*e!!

Autor: Republika.rs

Zadruga

12.03.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić i Nadežda Biljić po izlasku iz "Zadruge" imali su veoma turbulentan odnos, a kasnije se pojavila informacija da je pevačica pokušala da se ubije zbog raskida. Sada su ponovo zajedno.

RepublikaFoto: instagram.com/iamtomapanic
Nadežda Biljić i Toma Panić

Naime, bivši zadrugari proslavili su prvi rođendan sinu Longu i proveli vreme zajedno. Ovim povodom oglasio se i Panić koji je izazvao veliku buru na društvenim mrežama.

Toma je objavio dva storija na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i grubim rečima objasnio šta se dešava u njihovim životima uvredivši sve ljude koji njega podržavaju.

- Sine Long, vole te tata i mama najviše na svetu! Želim takođe da vam kažem da ćemo 1. rođendan našem sinu Longu proslaviti u najužem krugu porodice i da je to najbitnije od svega! Ne želimo da kršimo niti da nas prozivaju, jer smo uvek na udaru medija za epidemiološke mere i smatramo da je to trenutno najbolja opcija! - napisao je toma i dodao:

- I da, želeo sam još nešto da vam kažem i rekao sam vam mnogo puta! Ne živim od fanova i ko vas je*e što se tiče toga! Hval fanovi, živim i putujem od vas! - napisao je Toma.

Foto: instagram.com
Nadežda i Toma zajedno proslavili rođendan sina

Inače, Nadežda se povodom rođendan nije oglašavala, a poslednja njena objava je bila početkom januara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

12.03.2021 16:15

Oni vredjaju narod. Ne trebaju više nikome.