IVANA JE OSTAVILA ŠA PRE TRI MESECA: Drug otkrio šta mu je rekla reperova supruga!

Autor:

Zadruga

12.03.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša prevario je suprugu Ivanu u "Zadruzi", a kako tvrdi to je uradio jer je saznao da je njegova žena odlučila da se razvede.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Odlučila da ga ostavi kada je videla da se petlja s Tarom... Ivana, Ša i Simovljeva

O tome kada je Ivana odlučila da se razvede sada je otkrio Nenadov drug koji ističe da ne podržava prijatelja u onome što je uradio svojoj ženi:

- Ja ne podržavam vezu Tare i Nenada. Mada, očekivali smo da se desi ovo nakon svega što se prethodnih meseci dešavalo između njih dvoje - rekao je Nenadov drug Dušan za Pink.rs, pa nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izabrao nju... Tara i Ša

- Sa Ivanom sam se čuo poslednji put pred emisiju u kojoj sam gostovao, kada je Ša bio nominovan. Moram vam reći da se ona za razvod odlučila pre 2, 3 meseca. Znate, Ivana i Tara su nebo i zemlja. Ja ne znam šta je u njegovoj glavi, ali mi je krivo zbog svega.

On je dodao da će, uprkos svemu, biti tu za Ša.

- Krivo mi je što se sve ovo izdešavalo, ali ja Nenada poznajem i pre Ivane, on će uvek biti moj drug - rekao je reperov drug Dušan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading