MILJANA OTKRILA DA JE ŠA SVE PLANIRAO: Ti si čekao da te žena ostavi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.03.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić detaljno je objasnila Nenadu Aleksiću Ša koliko je štete naneo svojoj supruzi Ivani Aleksić kada ju je javno prevario sa Tarom Simov.

Foto: Printscreen/KlikTV
Miljana napala Ša jer je tvrdio da nije prevario ženu... Kulićeva i Aleksić

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", Miljana Kulić dobila je reč i odmah napala Ša zbog javne prevare i negiranja da je povredio suprugu Ivanu i ljubavnicu Taru:

- Trebalo je lepo da kažeš:"Poznajem svoju suprugu, i po Kenanu mi je poručila da se odvojim od Tare. Nije fer što sam prevario ženu, to je van svake pameti. Jesi prevario ženu. Tebe pogađa istina. Ti si čekao da te žena ostavi, ti razveden nisi. Tebi da je stalo do Ivane, ti to ne bi radio. Ti sada povređuješ dve žene. Ti si Bane Čolak, ti si najveća sprdnja. Kada izađeš nećeš imati gde da nastupaš- vikala je Miljana, dok je Ša psovao:

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV
Miljana besna

- Ja imam toliko para da mogu sebi nastup u kući da organizujem. Sam ću sebi da platim da pevam. Ti što ubijaš decu, brini o roditeljima koje si povredila- govorio je Ša.

- Ti si postao najveća sprdnja, ugledaj se na Vuka Moba. Kad bude došao, ustani i pokloni mu se- nije se zaustavljala Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading