LAKNULO MU KAD JE ČUO DA IVANA HOĆE RAZVOD: Matora otkrila pikantne detalje veze repera Ša i Tare Simov, ON JE ZALJUBLJEN!

Autor:

Zadruga

10.03.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora otkrila da je Nenadu laknulo nakon što je čuo za razvod!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora je upravo stigla u Rajski vrt, gde je razgovarala sa Drvom mudrosti o aktuelnim temama u Beloj kući.

Zdravo Drvence, čudno mi je što me zoveš, nisi me dugo zvao. Zaboravio si me - rekla je Jovana

Vidim da se u kući prati situacija između Paule i Vladimira. Meni to uopšte nije čudno. Oni su meni top oboje. Za Nenada i Taru je standardna priča. Njemu je malo laknulo kada se njegova porodica oglasila - pričala je Jovana.

Jovana, ti izgleda nisi u toku. Oni su se ljubili noćas - rekalo je Drvo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Au, Drvo ti si mene iznenadio sada, ja ne verujem. Mislim drago mi je, neki im je sa srećom. To nema razuma, uvek pobedi srce. Drvence, meni nije bitno da li mi je neko prijatelj ili ne, u ovom slučaju Ša, on zan šta radi, i to je to. Laknulo mu je kada je saznao sve od porodice koja se oglasila - pričala je Matora.

Ja podržavam vezu Ša i Tare, ako je Nenad to odlučio ali je hteo da ispoštuje Ivanu. Ja moram da ispoštujem to jer vidim da je on srećan kraj nje, zaljubljen je. Jeste delikatna situacija zbog Ivane, ali šta da se radi. Ja ne mogu da morališem to - rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

11.03.2021 12:31

Laknulo mu je a glumi da mu je najteže u životu. Čak je i njegovoj ljubavnici "teško".