(FOTO) ŠA I IVANA SE NAKON AFERE IPAK NE RAZVODE? Evo šta je zatečeno na njenom instagramu- ŠOK PREOKRET!

Autor:

Zadruga

10.03.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Ša i njegova supruga ipak neće staviti tačku na brak..

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Ivana i Ša se ipak ne razvode..

Zadrugari već mesecima bruje o prisnom odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Gledaoci su svedoci da se njih dvoje često grle i razmenjuju nežnosti. Zadrugarka je priznala da gaji simpatije prema reperu, dok on još uviek nije javno otkrio da li mu se Tara dopada.

Mina Vrbaški nedavno je provela nekoliko dana van “Zadruge” kako bi sahranila baku i bila sa porodicom u tom teškom trenutku. Vratila se u Belu kuću naoružana sa informacijama o zadrugarima. Otkrila je Nenadu da je bila u kontaktu sa njegovom suprugom Ivanom Aleksić koja mu je poručila da želi da stavi tačku na njihov brak.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Reper se iznervirao jer Ivana nije sačekala da on napusti rijaliti i da popričaju o cjelokupnoj situaciji. Novinari su saopštili Nenadu da je Ivana skinula njegovo prezime sa svog Instagram naloga, kao i da više ne nosi burmu.

Juče se oglasio je Nenadov brat koji je potvrdio da Ivana želi da se razvede.

Potom se oglasio i reperov otac, koji je otkrio da je porodica Aleksić i dalje u kontaktu sa Ivanom.

Međutim, uprkos svim glasinama oko razvoda, čini se da Ivana ipak nije “digla ruke” od svog supruga. Na njenom Instagram profilu još uvek stoje objavljene njihove zajedničke fotografije. Ivana se danas oglasila za portal Pink.rs, gde je rekla da neće da komenariše aktuelnu situaciju, sad je pitanje kakav će na kraju biti rasplet situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džama

10.03.2021 13:02

Zezaju nas prevaranti.