UNAKAZILA SE ŠMINKOM: Maja Marinković sa dve crne štrafte na licu, SVI JOJ SE SMEJALI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.03.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge", Maja Marinković mnogo pažnje posvećuje šminkanju i čim otvori oči počinje sa nanošenjem "mejk apa", ali je izgleda pre nekoliko večeri u toku trajanja emisije "Pitanja novinara" preterala sa bronzerom pa je izgledala čudno, najblaže rečeno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Preterala s bronzerom... Maja Marinković

Maja, koja je i veliki pristalica estetske hirurgije, podvrgavala se brojnim zahvatima kako bi izmenila svoj lik, sada je šminkom upropastila sve napore hirurga. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Indijanski poglavica?

Odmah nakon emisije u "Zadruzi", Maja je postala predmet podsmeha na društvenim mrežama jer su mnogi zapazili da je nanela više bronzera nego što je potrebno i imala je bukvalno dve tamno-braon štrafte ne licu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Niko joj nije rekao da izgleda čudno... Maja i njen dečko Čorba

Interesantno je da Maji niko od njenih ukućana nije ukazao na ovaj propust budući da je bilo evidentno da se "unakazila" šminkom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora12

09.03.2021 16:51

Te dve tamne strafte su slag na torti......... lice joj je unakazeno operacijama ....iz aviona se vidi da je prepravljala facu i da je faca neprirodna zajedno sa uzasnim vestackim obrvama... vestackim zubima... vestackiom kosom.... vestackim grudima... mozga nigde.... morala jos manje..... dovidjenja i to malo pameti sto ima.... i ko ce sa njom da pozeli da provede zivot.....Uh