UNAKAZILA SE ŠMINKOM: Maja Marinković sa dve crne štrafte na licu, SVI JOJ SE SMEJALI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.03.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Učesnica "Zadruge", Maja Marinković mnogo pažnje posvećuje šminkanju i čim otvori oči počinje sa nanošenjem "mejk apa", ali je izgleda pre nekoliko večeri u toku trajanja emisije "Pitanja novinara" preterala sa bronzerom pa je izgledala čudno, najblaže rečeno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Preterala s bronzerom... Maja Marinković

Maja, koja je i veliki pristalica estetske hirurgije, podvrgavala se brojnim zahvatima kako bi izmenila svoj lik, sada je šminkom upropastila sve napore hirurga. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Indijanski poglavica?

Odmah nakon emisije u "Zadruzi", Maja je postala predmet podsmeha na društvenim mrežama jer su mnogi zapazili da je nanela više bronzera nego što je potrebno i imala je bukvalno dve tamno-braon štrafte ne licu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Niko joj nije rekao da izgleda čudno... Maja i njen dečko Čorba

Interesantno je da Maji niko od njenih ukućana nije ukazao na ovaj propust budući da je bilo evidentno da se "unakazila" šminkom. 

Komentari (1)

Loading
Aurora12

09.03.2021 17:51

Te dve tamne strafte su slag na torti......... lice joj je unakazeno operacijama ....iz aviona se vidi da je prepravljala facu i da je faca neprirodna zajedno sa uzasnim vestackim obrvama... vestackim zubima... vestackiom kosom.... vestackim grudima... mozga nigde.... morala jos manje..... dovidjenja i to malo pameti sto ima.... i ko ce sa njom da pozeli da provede zivot.....Uh