TARA SIMOV REGISTROVANA KAO PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK: Otkriveno koliko i zbog čega se LEČILA!

Autor: Sandra Stojanov

Zadruga

09.03.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Tara Simov je više puta pred kamerama ispoljila agresivnost i neuračunljivo ponašanje prilikom nervnih slomova koje je imala, a kako Rijaliti saznaje od Tarinih prijatelja, ona se lečila na psihijatriji i registrovana je kao duševni bolesnik.

Foto: instagram.com/tarasimov
Registrovana na psihijatriji... Tara Simov

Naime, zadrugarka je više puta menjala školu jer je imala problem da se adaptira na sredinu. Često je ulazila u sukobe, pa čak i tuče, te su roditelji već sa 15 godina morali da je vode kod psihijatra da joj prepiše terapiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Predstavljala se kao profesor engleskog jezika... Tara

- Simovljeva se svima predstavlja kao akreditovani profesor engleskog jezika, a, zapravo, nikada nije volela školu, čak ju je često i menjala, mislim da je jedva i završila. Bila je baš problematična. Imala je problem sa pamćenjem i agresijom od malih nogu. Njeni roditelji su godinama pokušavali da je izleče, vodili su je kod psihijatra da bi dobila lekove za smirenje i adekvatnu terapiju, da bi mogla da funcioniše jer je stalno bila depresivna. Problem je počeo kada je počela da ulazi u pubertet, a do eskalacije je došlo s njenih 15 godina. Tara se zamerila nekim opasnim ljudima, upadala je u tuče, pa su njeni roditelji morali da se presele iz Makedonije. Majka je otišla s njenim bratom da živi na Zlatiboru, a otac je jedno vreme nestao, a zatim se vratio u Skoplje. Tara je počela da živi potpuno sama, stalno je spavala kod drugarica i tadašnjih momaka, živela je "u koferima" i bila prepuštena sama sebi - priča Tarin prijatelj i nastavlja:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)


- Ona stalno ističe da je manekenka, a nikada se profesionalno nije bavila modelingom. Njen najveći kompleks je njen nos, kao i njena kilaža, deca su je zvala "kišna glista" i odatle su krenuli svi njeni psihički problemi.
Kako smo saznali, zadrugarka je čak i zloupotrebila prepisanu terapiju, te je antidepresive i sedative počela da konzumira sa drogama i alkoholom.
- Tara je imala tu jednu fazu u životu kada je bila veoma depresivna zbog izgleda i odnosa sa roditeljima, pa je počela uz prepisanu terapiju da pije viski i puši marihuanu. Mislim da je to bio jedan najgori period njenog života, bila je nekada danima drogirana, stalno je plakala što ne može da se ugoji. Izgledala je kao živi leš, bila je kost i koža - zaključuje zadrugarkin prijatelj.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mrgud

09.03.2021 12:52

Iz aviona je vidljivo da LAZA LAZAREVIC place za klijentelom poput Tare i Miljane !

Odgovori 28 1
Van Halen

09.03.2021 16:45

Ko je ovo na prvoj slici???

Odgovori 12 0
Psihijatar

09.03.2021 17:10

Batina je iz raja izašla

Odgovori 13 1
Pacijent

09.03.2021 23:21

@Psihijatar - Pocni od sebe da se batinom lupas po glavi. Mozda se opametis.