OGLASIO SE BRAT OD ŠA! Otkrio detalje koje će reperu teško pasti: IVANA HOĆE RAZVOD!

Autor:

Zadruga

08.03.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Nenada Aleksića otkrio da Ivana želi razvod

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Brat Nenada Aleksića otkrio da Ivana želi razvod

Odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov u aktuelnoj sezoni "Zadruge" mnoge intrigira i veliki broj ljudi, ali i zadrugara, ubeđen je da su njih dvoje zaljubljeni jedno u drugo. Oni ne žele to da priznaju iskreno i otvoreno, ali ono što rade govori u prilog tome da osećanja postoje. To je primetila i Ivana, žena Nenada Aleksića Ša. Kako su domaći mediji već pisali, ona je skinula burmu, a spekulisalo se da hoće da se razvede i zvanično od njega.

Za domaće medije ekskluzivno se oglasio i brat Nenada Aleksića Ša, Predrag, koji je otkrio šta se dešava napolju.

- Želim da potvrdim da Ivana hoće da se razvede, to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, to će oni rešiti kad izađe. I da zna, šta god da se desilo tamo, mora da izdrži, da bude jak, a mi ćemo uvek biti uz njega kao njegova porodica, da mu pomognemo da sve to prebrodi - poručio je Nenadov brat Predrag za Pink.rs

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

S obzirom na to da Ivana, Nenadova još uvek zakonita supruga, ne želi da se oglašava za medije, ovo je prvi put da je neko iz reperove porodice potvrdio da će do razvoda ipak doći.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading