(VIDEO)Zorana i Aleks: Saro jesi li ti svesna da si nas nazvala prostitutkama?!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.11.2017

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od juče traje zadatak koji je zadrugarima dao Veliki šef. On je tražio od svojih ukućana da što duže stoje na kiši u dvorištu odnosno na suvom pored jelke u dnevnoj sobi. Dok je trajao porodični sastanak Sara Reljić, koja je u tom trenutku bila na zadatku, uspela je da se posvađa sa MC Aleks i Zoranom Stefanov.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Sare, Zorane i Aleks

Zorana i Sara se poznaju od takmičenja Pinkove zvezde, a među zadrugarima se šuška kako već dugo nisu u dobrim odnosima, što su sinoć svojom žustrom svađom i potvrdile. Tri cimerke posvađale su se zbog Sarine izjave "njegova dama".

- Koja njegova dama? Rekla si da smo mi prostitutke! Ti si jedna mala nesrećnica! Pokazala si ko si! Nemaš ti pojma o životu, glupačo! Ti si rekla da bi se natakla na Miljana da nije oženjen. Ti si jedan mali pacov, jako si mala i sitna! Mali si čovek! - izjavila je Zorana.

Kada su videli da se svađaju Anđela Veštica, Bane Čolak, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković dotrčali su iz dvorišta pod izgovorom da će im uzeti kadar, a ta komična situacija smirila je raspravu između Sare, Zorane i Aleks. Dve plavuše su u sitne sate tišim tonom razgovarale o onome što se desilo, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading