(FOTO) DANAS NE MORAM DA SKUPLJAM NOVAC, ALI... Milan Milošević POTRESNOM porukom čestitao majci 8. mart!

Autor:

Zadruga

08.03.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević potresno majci čestitao 8. mart

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević potresno majci čestitao 8. mart

O tome koliko je voditelj Milan Milošević imao teško detinjstvo, znaju svi koji su pratili rijaliti program "Zadruga", kada je on bio jedan od učesnika i ispričao svoju tešku životnu priču.

On danas spada u red najboljih i najplaćenijih voditelja, ali neke stvari koje nije proživeo u detinjstvu, ne može da nadoknadi, o čemu je pisao i danas na svom Instagram profilu. 

Naime, on je čestitao 8. mart svojoj majci, za koju je izuzetno vezan, a reči koje je napisao, paraju i najtvrđa srca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

U okviru čestitke Milošević je napisao da je nekada štedeo za poklon, kako bi za Dan žena iznenadio mamu, ali da danas, bez obzira što lagodno živi i ne mora da skuplja novac za poklon, više ništa nije isto i nije kao pre.

Njegovu poruku vam prenosimo u celosti i napominjemo da spremite maramice, jer ćete sigurno zaplakati!

- Ne mogu da ne napišem par reči... Da, 8. mart me uvek vrati u vreme unazad i školske dane kada sam po mesec dana skupljao novac da majci kupim skroman poklon za taj dan...Vrati me u trenutke kada sam plakao, jer moj tata ništa, po ko zna koji put, nije kupio mami i baš na taj dan sam se trudio da i moja majka oseti da je voljena žena i majka, ali eto... Danas ne moram da skupljam novac, ali danas nažalost nije isto, danas je sve drugačije... Ni ti majko nisi ista, a ni ja... Srećan 8. mart majko. Srećan praznik svim dragim ženama ovog sveta - napisao je Milošević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading