MILJANA KULIĆ KRIVI SEBE ZA BOLEST RODITELJA: Tata ima rak grla, mama tumor štitaste žlezde, zbog mene su bolesni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plašim se kazne boga za sve moje nevolje koje sam pravila i šta sam im sve radila. Jedva čekam da budem s njima dok ne bude kasno, kaže Miljana Kulić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Marija Kulić, Miljana Kulić i Siniša Kulić

Miljana Kulić šokirala je sve kada je otkrila da njen otac Siniša Kulić ima rak grla, a majka Marija Kulić  tumor štitaste žlezde.

Naime, ona je tokom emisije "Pitanja novinara" otvorila dušu, pa je istakla da se oseća loše i da je plakala celog dana jer je saznala da su njeni roditelji teško bolesni. Iako nije želela da učestvuje u emisiji, ipak je pristala jer je želela da svima kaže šta se dešava i zašto se povukla u sebe. Kada je izašla iz rijalitija na kontrolu, čula je jezive detalje vezane za roditelje.

Miljana: Tata neće da ide na operaciju jer ne želi takav život, odbija lečenje

- Danas sam imala kontrolu. Stiglo me je sve. Sada ću biti najjača, dosta sam histerisala, više neću! Jednostavno, eto, saznala sam neke stvari, tata ima rak grla, on neće da ide na operaciju jer ne želi takav život. Odbija lečenje, odbija da ide na kontrole. Mama je isto u lošem stanju. Išla je na histopatologiju za štitastu žlezdu, ima neke čvorove, doktorki se ne sviđa nalaz. Ne znam gde se nalazim, krivim sebe, bila sam sebična. Ja sam ih pojela žive. Samo sam razmišljala o sebi. Rešila sam da poslušam mamu, da budem nasmejana, našminkana, da budem jaka, kao inače u životu - rekla je Miljana, koja je istakla da ne zna kako će da podnese ako se nešto loše desi njenim roditeljima.

 

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy

Siniša: Rezultati su me ubili, ja sam gotov

Bivšeg boksera stiglo je sve što mu se dešava u životu. On je teško podneo saznanje o nalazima koje je pre neki dan dobio, te mu se nakon Marijinog pregleda svet srušio:

- Rezultati su me ubili, ja sam gotov. Mnogo sam loše, ne želim da živim ovakav jadan život. Kad sam čuo da je i Marija loše, da vam kažem, palo mi na pamet ono najgore. Ne znam šta nam se ovo dešava.

 

- Mama mi je sve, ne mogu da zamislim da joj se nešto dogodi. Sada imam mog Željkica, ali ja mamu volim najviše na svetu. Vezana sam za nju, bez obzira na sve. Teško mi je što joj je loše, a ja nisam s njom. Nisam dobra ćerka. Zbog mene su moji roditelji smrtno bolesni. Stalno sam ih nervirala i bila loša prema njima. Plašim se da će sve da me stigne. Plašim se kazne boga za sve moje nevolje koje sam pravila. Jedva čekam da budem s njima. Ja ću da se ubijem ako se njima nešto desi, ako oni umru - rekla je Miljana, koja je bila vidno potresena.

Podsećamo da su mediji pisali da je Mariji prošle nedelje pozlilo u porodičnoj kući i Nišu, gde je bila hospitalizovana nekoliko dana, dok je Siniši naglo pozlilo u toku noći.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Marija: Naša porodica se raspada!

Marija Kulić je za Srpski telegraf samo kratko prokomentarisala da se strašno plaši za muža Sinišu iako je njoj takođe loše. Miljanu nije želela mnogo da komentariše jer je očigledno još ljuta na ćerku.

- Naša porodica se raspada dok Miljana pravi haos s onim idiotima u "Zadruzi". Molim boga da mi sačuva Sinišu, ne znam šta bih radila da se njemu nešto dogodi. Zaista ne mogu da pričam, nije mi ni do čega. Loše sam - rekla je Marija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading