REPER ŠA SADA NAPADA IVANU: Ako si zrela žena, stabilna, ne ponašaš se tako!

Autor: Republika.rs

Zadruga

06.03.2021

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša večeras se uživo u programu suočio sa informacijama da ga je ostavila supruga Ivana dok je on u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tekst potpisa

Zadrugar Nenad Aleksić Ša je odgovarao na pitanja novinara tokom njihovog uključenja i počeo da napada suprugu Ivanu zbog njenog ponašanja dok je on u Zadruzi  intiman sa Tarom Simov.

Novinar televizije Pink mu je postavljao pitanja, a onda mu otkrio i to da je Ivana skinula burmu i time potvrdio informacije koje mu je prethodno dala Mina Vrbaški

 -Pomenuo si dogovor, koji ona nije ispoštovala. Vi ste tu da odgovarate, a mi da pitamo. Ali mogu da ti kažem da se tvoja supruga do sada nije oglašavala, jedino što smo videli da je sa svog naloga uklonila tvoje prezime - otkrio je Darko.

- To je baš surovo. Ali opet, donekle mi je to čudno. Ona nije Instagram devojka, ti detalji su mi... Ako je to vid njenog oglašavanja, to mi je banalno. Ako si zrela žena, nemaš 15 godina, zrela i stabilna. Nismo deca da se igramo. Surovo mi je to i poljuljalo me je. Neka se oglasi. Opet mi treba da se vidimo, ne bih da se inatim ja, voleo bih da se oglasi. Neću da se smirim dok ne saznam to. Konkretno - dodao je reper.

Gledaoci ne mogu da veruju da posle svega reper okrivljuje suprugu nakon što joj je priredio nedelje javne sramote.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

07.03.2021 14:21

A bez Tare ne ide ni u WC.

Odgovori 10 0
psihijatar

07.03.2021 19:49

A ti si mi pa zreo sa 40 i klinkom od 20??!?!?!? Debilčiću