ZABRINUTA MAJKA SANJE STANKOVIĆ! Branka: Bila je srećnija s Jovanom!

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

06.03.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Bahman, majka učesnice Sanje Stanković koja se opet takmiči u “Zadruzi 4”, pomno prati svaki korak ćerke na imanju, a za Republiku.rs kaže da je njena naslednica bila mnogo staloženija i srećnija dok je bila u vezi sa Jovanom Tomić Matorom!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić, prntscreen
Majka Sanje Stanković zabrinuta za ćerku... Branka Bahman i Stankovićka

Branka tvrdi da ćerku ne može da prepozna u ovoj sezoni zbog toga što se ponaša mnogo nervoznije i deluje vrlo nesrećno.

- Verujem da se mnogi sećaju da ja u početku nisam bila za to da Sanja i Jovana budu zajedno. Kasnije sam prešla preko toga, bitnija mi je bila sreća deteta nego to sa kime je u vezi. Pošto dugo ne živim u Srbiji, sa ćerkom se čujem većinom preko telefona ili video poziva. Sanja mi je na prepad jedan dan rekla da ulazi opet u rijaliti. Nisam bila za to, ali mi je objasnila da je dobila ponudu koja se ne odbija, pa sam tek tada spustila loptu i podržala sam je. Ipak, Sanja mi ne deluje srećno kao u prošloj sezoni. Ne znam do čega, je. Ona nešto krije od mene, ali ja sada nikako ne mogu to da otkrijem. Pričaćemo tek kada dođem u Srbiju i kad ona izađe napolje – rekla je Branka za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading