RIALDA VOLI ŽENE? Isplivala fotka zadrugarke u zagrljaju rijaliti zvezde koja je naklonjena istom polu!

Autor:

Zadruga

06.03.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rialda Karahasanović jedna je od najpopularnijih učesnica Zadrige. Ova zadrugarka, skrenula je pažnju na sebe svojom lepotom, kojoj se divi veliki broj gledalaca, ali i prošlošću koju krije kao zmija noge.

Foto: Printscreen
Rialda Karahasanović

Rialda je u vezi sa manekenom Kenanom Tahirovićem, prikupili su veliki broj simpatija, ali sve bi to moglo da poljuljaju priče da je pevačica naklonjena istom polu.

Zadrugarka je počela karijeru radeći sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović, ali posle više nego uspešne saradnje, njih dve više nisu u dobrim odnosima i prestale da rade na novim pesmama. Nakon ovoga počele su priče da se njih dve bile u vezi i da se Rialda razvela od svog supruga upravo jer je on saznao da ga ona vara sa saradnicom.

Ove informacije su došle i do Karahasanovićeve, koja je ove navode demantovala i obrazložila sve tako da joj priče smešta upravo Milutinovićeva, jer im je pukla saradnja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Raialda i Kenan

Ipak, iako je razrešila jednu misteriju, stigla su nova šuškanja, ovaj put u rijalitiju.  Naime, mnogi učesnici rijalitija su međusobno pričali kako se dešava nešto sumnjivo između Rialde i Jovane Tomić Matore, koja je otvoreno priznala da je naklonjena istom polu, a u toku jedne emisija zadrugari su optužili pevačicu da se čak i poljubila sa cimrkom.

Njih dve nisu potvrdile ovo, ali ni demantovale, te je sve stao na tome.

Zanimljivo je da se na Instagramu nalazi i fotografiju Rialde u zagrljaju učesnice Parova, Nejle Mehanović, za koju se takođe priča da voli žene, čaj je i pevačica Seksi Sandra izjavila da joj je učesnica rijalitija slala poruke se*sulanog sadržaja.

Foto: Printscreen
Rialda u Nejlinom zagrljaju

- Od malena ortaci, godine nam ne mogu nista. Nismo jedno uz drugo da rešavamo probleme nego da se smejemo problemima - napisala je Nejla u opisu fotke, a Rialda je dogovorila, "Da nam ovo bude tradicija".

Videćemo kako će Rialda opravdati ove fotografije i da li će njena veza sa Kenanom ostati.

Podsećamo, da se pričalo i da je Rialda bila u vezi sa pevačom Slobom Radanovićem. Njih dvoje su sada u lošim odnosima, ona je i ovu aferu dematovala čak je i Radanovića nazvala "seljačinom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading