MILJANA RAZOČARANA U LJUBAV: Osećam se kao go*no zbog Danijela!

Autor: Republika.rs

Zadruga

04.03.2021

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić vidno je razočarana nakon raskida kratke, ali vatrene veze sa Danijelom Višićem, te nije skrivala da je razočarana u ceo muški rod.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić razočarana u ljubav

Miljana Kulić i Danijel Višić više nisu zajedno, a u Zadruzi se još govori o njihovoj turbulentnoj vezi. Sada je zadrugarka odgovarala na pitanja za crnim stolom i nije joj bilo nimalo lako da prizna kako je izigrana.

Milan Milošević je sva ona pitanja koja je mnogobrojna publika postavljala za zadrugare, pročitao, a onda je usledilo jedno i za Kulićku koje ju je dotuklo:

 

-Kako se osećaš što te je Danijel zloupotrebio? - glasilo je pitanje.

-Ja sam totalno emotivno skrhana. Zbog svega sam takva, emocije su mi skroz... Ja idem sutra kod psihijatra, i kada me bude posavetovala, nadam se da ću da se oporavim. Ne znam kako se osećam, samo sam trebala da budem svesna gde sam ušla - počela je svoju ispovest Miljana, pa nastavila:

-Trebala sam da pročitam odmah neke stvari, a ne da tražim utehu u drugima, i da peti dan doživim ono što sam doživela. Nakon toga, tražila sam opravdanja za njega, mislila sam nije takav. Danas je izabrao Anu za osmi mart... Ne verujem u ljubav više, osećam se kao go*no. Poigrao se, a on se meni svideo, pričao je jedno za stolom, ja se taman obradovala da se neko normalan pojavio, a kad je Ivana otišla, rekao je da je Ivanu preboleo sa mnom, i da mu se nikada nisam ni dopadala. Rekao mi je da napadam ljude, pa mu ja objašnjavam, zašto i šta... Pa onda kako menjam raspoloženja, a sa njim sam bila nasmejana i vesela. Sve mi se skupilo - rekla je Miljana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

05.03.2021 19:12

Ne, ti se ne osećaš, ti JESI G.....