(VIDEO) Ša i Janjuš pričaju o svojim prevarama! Reper: U ŽIVOTU SE NE BIH RAZVEO OD IVANE; Janjušević: Sve bih dao da vratim vreme!

Autor: Republika.rs

Zadruga

03.03.2021

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Marko Janjušević Janjuš upropastili su neverstvima u rijalitiju svoje brakove, te su se sada jedno drugome izjadali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš i Nenad Aleksić Ša

Reper je šokiran nakon saznanja da mu je brak pukao, a što mu je prenela Mina Vrbaški po povratku u  "Zadrugu", te se požalio Janjušu koji je takođe svojim aferama u rijalitiju upropastio sve što je imao sa suprugom Enom i potpisao papire za razvod.

-Nema šta da mi pričaš, gledam sebe od prošle godine. Moj brate... Ja sad da imam milion evra, dao bih da zaboravim poslednje dve godine. Ne postoje te pare... Samo da vratim vreme - pričao je Janjuš.

-Bukvalno ne znam šta da radim - govorio je Ša.

-Nemoj da preskačeš. Druže, ja imam dete, koje poslednje dve godine nisam video ukupno tri meseca. Moram da izdržim - rekao je Janjuš.

-Ja se ne bih razveo u životu od nje - pričao je reper.

-Pa ja se jesam razveo papirološki, ali ja u glavi ne mislim da sam se razveo. Nemam taj osećaj - priznao je košarkaš.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading