(VIDEO) Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola snimljeni u izolaciji: Ovakva scena se retko viđa!

Autor: Republika.rs

Zadruga

03.03.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ove nedelje zajedno borave u izolaciji, što je pravi spektakl za gledaoce poznavajući njihov turbulentni odnos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Miljana je prethodnih dana imala izlive emocija prema bivšem dečku Zoli, sada su osuđeni jedno na drugo u izolaciji.

Kako smo u poslednje vreme viđali Kulićku u potpunom nervnom i emotivnom rastrojstvu, mnogi su se uplašili za Zolu i to da ga neće ostaviti na miru dokle god se ne pomiri sa njom i pruži joj još jednu šansu.

Snimak njih dvoje kako potpuno mirno borave u izolaciji, svako u svom krevetu, bez velikih drama pravi je šok. Izgleda da se Miljana ipak malo primirila i odlučila da bivšeg ostavi na miru.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

04.03.2021 11:32

Nema, niti je ikada bilo od nje spektakla, to ste vi novinare je uzvezdili i ona misli da je zvezda, možda, u nekoj psihijatrijskoj ustanovi za zbrinjavanje Sada glumi žrtvicu i samo plače, a nimfomanka je, zaskače tako vulgarno čoveka, kada joj dete bude sve to gledalo, odrećiće se majke Paćenica, treba je zbrinuti na duže lečenje