(VIDEO) Gde nema supermena, onda dominiraju one! Kristijan ODUŠEVIO žene, otkrio kakav STAV ima prema njima!

Autor:

Zadruga

02.03.2021

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje žene heroine, kroz istoriju, život.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Postoje žene heroine, kroz istoriju, život.

Naredna da da glas je bila Maja Marinković, koja je dala glas muškarcima nakon kratkog izlaganja. Kristijan Golubović je onda preuzeo reč.

- Postoje žene heroine, kroz istoriju, život. Postoje žene koje su jače i dominantne. Pokazuju tu dominaciju u smilslu, nezavisne smo i nemate pravo da nas dirate. Nikada ne bih dozvolio da moja žena radi nešto teško, jer pored sebe ima supermena. Sve što želim da uradim je da poboljšam ženi život, da joj olakšam i ulepšam. Ja sam jednostavno takav, ljubim i gubavoj ruku, i dami, i ku*vi, dajem joj do značaja, da se oseća kako god da je. Ako je loša, znam da je uvredim, ali u biti, žena je krhka. Tu gde nema supermena, onda dominira žena. Je l' voliš nekoga, poštuješ nekoga, mislim da niko ne treba da se dokazuje. Ako je ista u dominaciji, i paralelno idemo kroz život, onda je to u redu. Glasam za slabiji pol - pričao je Kristijan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

- Ja nikada nisam pomislio da me žena vara i šta radi. Nikad nisam zvao da pitam gde je i šta rad, a često sam bio odsutan - dodao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading