(VIDEO) Nije zao, ali ga ubiše kompleksi! Petrući osuo paljbu po Tomovicu, potkačio i Staniju!

Autor:

Zadruga

01.03.2021

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao mi je videćeš ti ko je Vladimir Tomović!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rekao mi je videćeš ti ko je Vladimir Tomović

U emisiji ''Pitam za druga'' kod Kendija i Pande na ''Red'' televitiji gostovao je Marko Petrušević Petrući. Govorio je na razne aktuelnosti iz ''Zadruge 4''.

Osvrnuo se na svoj odnos sa Vladimirom Tomovićem:

- On mi je pomogao, poštovao sam ga, prebacio mi je nešto oko Stanije, ja sam se izvinio, i on posle rijalitija pričao da će da mi izvuče uši. Ja ga pozovem i pitam: ''Đe si kralju, čujem da hoćeš da mi izvučeš uši?'', a on kaže ''Kad dođem u Beograd zvaću te pa ćemo se pobiti, videćeš ti ko je Vladimir Tomović!'' - istakao je Petrući, pa nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Petrući

- Šta mislim o njemu? Šteta za nejga, duhovit je dečko, ali ga ubijaju kompleksi. Samo kad ga vidim u gradu ja ću da se branim, pošto smo se tako dogovorili, kad se vidimo biće ''bum-bum''. Istripovao se, malo je ''si*a'', napadao je Gagija, Miću... ljudi koji nisu za tuču, a uplaši se Kristijana. Nađi nekog ko je tebi pandan, ko je hrabar neće napadati Gagija i Miću, već Kroistija. Nije on zao, samo ga ubiše kompleksi, lav u horoskopu, egoista, mora da bude najjači i najbolji - istakao je Marko.

A na pitanje ''Da li si i dalje zaljubljen u Anu Korać?'', Petrući odgovara ovako:

- Nikad jače nisam bio zaljubljeniji nego sad. Kad ste pomenuli Anu Korać, ja sam zaboravio svoju devojku od te silne ljubavi. Možda i raskine devojka sa mnom zbog Ane Korać. Lepo izgleda, ali nisam bio zaljubljen u nju - kaže Petrušević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

Najlepša učesnica ''Zadruge 4''?

- Tara, lepa je Tara devojka i Mina je mnogo lepa prirodno. Staniju sam video bez šminke u drugoj sezoni, ja se uplašio - priča Petrući.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading