ISPAŠĆE HAOS! Stefan Karić krije od Jovane VEZU sa njenom drugaricom!

Autor:

Zadruga

01.03.2021

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan je hteo da kaže Jovani sve, ali nije imao priliku

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan je hteo da kaže Jovani sve, ali nije imao priliku

Stefan Karić ispunio je svoj zadatak da smuva misicu Jovanu Ljubisavljević, međutim ne krije od nje samo da je plaćen da joj rasturi trogodišnju vezu, već i da je bio s jednom od njenih najboljih drugarica.

- Stefan zna da je njegova bivša devojka jedna od Jovaninih boljih drugarica, međutim to joj nije rekao, verovatno da bi mu misija uspela. Svakako će se to saznati, kad-tad i nastaće potpuni haos. Jovana je ljubomorna zbog njegovih bivših devojka, koje ni ne zna, a kamoli kad čuje da je krio od nje vezu s njenom drugaricom. Mislim da je on planirao da joj kaže u nekom momentu, da ne bi saznala od novinara, ljudi koji ulaze da pevaju ili telefonskom razgovoru sa porodicom, ali posvađali su se brže bolje nego što su se smuvali - priča za Svet izvor blizak Kariću i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

- Sada pokušava da ispegla odnos sa njom, da sve bude kako treba, ali preko ovog mu sigurno neće preći. Ona se baš zaljubila, odlepila za njim, mislila je da je i on za njom, ali povukla se kada je shvatila da se prevarila i da mu je samo jedna od.. Upoređuje je stalno sa bivšim devojkama, njoj to smeta jer sve one imaju neke loše etikete za razliku od nje - kaže izvor.

Stefanov otac Osman smatra da je Jovana pravi izbor kako bi Stefan došao do pobede, pa je savetovao sina da se uhvati za nju.

- Osman je Stefanu pred ulazak u rijaliti rekao da ako planira da osvoji prvo mesto, smuva Jovanu. Njegov stav je da je narod voli i da će ulaskom u vezu sa njom postati omiljeni par Bele kuće. Ako se sećate, Stefan je i na ulasku i Zadrugu rekao da mu je cilj da pobedi, a otac mu je pomogao da napravi strategiju - završava izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

02.03.2021 18:14

umišljeni rumenige, nit morala, nit kvaliteta, zato su im takve i veze, kad se sve vrti oko para, a Boga mi, nema ni lepote, sav je smešan,