TI SI MAJKA, OVO JE PREVIŠE: Vesna Đogani UŽASNUTA Miljanom! Kulićeva SE SKIDALA I POLIVALA MLEKOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.02.2021

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikla da uvek bude atrakcija, Miljana Kulić je večeras sa vojim novim dečkom Danijelom Visišem izvela plesnu tačku uz pesmu "Šampanjac" Ivane Elektre, koja je više ličila na striptiz.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Šokirala nastupom... Miljana Kulić

Miljana se odmah na početku skinula u brushalter, doke je dole imala helanke ispod kojih su se u potpunosti porvidele tanga gaćice, a njen partenr Daijel u jendom trenutku je ostao samo u bokseicama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Izveli striptiz... Miljana i Danijel

I dok je na sceni bio postavljen autić njenog sina Željka, Miljana je izgleda u potpunosti zaboravila na sina pa s eprepustila veoma provokativnom ponašanju.

Njih dvoje su igrali uz pesmu, a na kraju svoje tačke Miljana s epolila punom kofom mleka. 

Nakon nastupa, članovi žirija su komentarisali, i dok su Slađa i Đani bili poprilično uzdržani, Vesna Đogani je pokušala da iskritikuje Miljanu: 

- Ovo ti je najbolji nastup od svih do sada - rekao je Đani.

Miljana je potom za Đanija i Slađu otpevala pesmu "Sam sam".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije mogla da prećuti... Vesna Đogani

- Da sam ti mama, ja bih te grdila. Ali, vidi, sve razumem i šou program, pratim te i sve, ali malo je previše za moj ukus. Zlato moje, moraš da paziš na sebe i dete. Ti si majka. Sve mi nekako ovako stoji, teško mi je - istakla je Vesna.

Kulićeva je zatim Vesni otpevala pesmu "Devojčke suze".

- U pravu ste, to bi mi i mama rekla - nastavila je Miljana.

- Vesna, ja se ne slažem. Meni je ovo šou. Ona tu energiju koju prenosi publici, publika prepozna. Zadatak ispunjen. Meni je Miljana hit! - dodao je Đole.

- Ja se u svakoj reči slažem sa Vesnom. Žao mi je što Marija nije tu. Ovo je previše za moj želudac. Tvoje mršavljenje podržavam, ovaj nastup ne - istakao je Dejan Milićević.

To je Miljana, to je ona. Ja je volim - rekla je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Psihijatar

28.02.2021 00:45

Ma najbolji njen nastup, vrhunski Ne znam samo kako je ovako glupa da ne primećuje da je svi sprdaju??? A kilaža, salo...užas

Odgovori 11 0
olja

28.02.2021 11:56

@Psihijatar - Psihijatrija,ludara...nekoga ce ubiti a nece odgovarati

Odgovori 14 0
psihijatar

01.03.2021 11:14

@olja - Ne daj Bože da se i to desi, ali onda će neko morati da odgovara, da li psihijatar koji je pustio u rijaliti, jer mitrović kaže da imaju lekarske preglede, ili mitrović ili mUljana, neko će morati, daleko bilo!

Odgovori 10 0
Dispečer

28.02.2021 21:16

Dokaz da je sve namešteno, Zerina je imala 12378 sms glasova a Kulićka 512 pa sami procenite nameštanje za ispadanje i sms glasanje, fejsbuk glasanje....kao i "pitanja" gledalaca, koja su, ustvari, sva pitanja produkcije

Odgovori 18 0