UHAPŠEN UČESNIK ZADRUGE: Policija ga privela na granici, A KIJA ĆE ZBOG TOGA DA SE OBRADUJE!

Autor:

Zadruga

27.02.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom prelaska graničnog prelaza Horgoš uhapšen je nekadašnji učesnik "Zadruge" koji je pokušao da preveze kamion u Austriju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Priveden kada je pokušao da ode u Austriju... Đomla Panamera sa Mikijem Đuričićem u "Zadruzi"

Učesnik prve sezone "Zadruge", Mladen Dimitrijević poznatiji pod nadimkom Đomla Panamera priveden je pre nekoliko dana na graničnom prelazu Horgoš kada je pokušao da pređe granicu kamionom. 

Kako je za Republika.rs otkrio izvor blizak njemu, on je sproveden u policijsku stanicu u Subotici gde je i zadržan:

- Đomla je hteo da vozi kamion za Austriju, ali je priveden na granici. Policija ga je proverila i videli su da ima neku prijavu, nije se bio odazvao za neko svedočenje u sudu. A onda su ga sproveli u policijsku stanicu u Subotici gde je proveo noć, pa su ga pustili. Nije bilo ništa ozbiljno, nije on neki kriminalac, ali eto kako nagrabusi čovek zbog neodazivanja sudskom pozivu- ispričao je izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Spavao u policijskoj stanici... Mladen Dimitrijević alijas Đomla Panamera

Kada smo pozvali Panameru, on je najpre sve negirao:

- Nisam to bio ja, ne znam šta će vam ta informacija?- zapitkivao je Mladen, a kada smo mu predočili činjenice, počeo je da priča:

- Jeste, priveli su me pre neki dan na granici, pa su me odveli u policijsku stanicu u Subotici gde sam proveo noć. I sutradan su me poslali za Beograd. Tu sam se javio i istog dana sam imao suđenje u Smederevu - izjavio je Đomla koji ipak nije hteo da prizna zbog čega je bio privođen:

- E to nije važno, ne bavim se nikakvim nedozvoljenim radnjama, ako na to mislite? I odmah posle toga sam prešao granicu i nastavio sa svojim poslovima - tvrdi Dimitrijević koji je u prvoj sezoni "Zadruge" otkrio tajne Kije Kockar. On je tada ispričao da je Kija pre ulaska u "Zadrugu" prespavala kod Stefana Karića i time narušio njenu reputaciju smerne i verne žene.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Uništio Kijinu reputaciju... Đomla i Kockareva

A sada smo Đomlu pitali da li bi ponovo ušao  rijaliti:

- Pa ne znam, i ne bih voleo najiskrenije da ti kažem. Ne dopadaju mi se uslovi tamo, a i neću da ulazim za neke male pare. Mesečni honorar bi morao da mi bude veći - kaže Đomla koji bi ipak u rijaliti, ali ako ga dobro plate. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čavka

01.03.2021 11:17

Sitni prevarant. Švercer i izvršilac naloga krimosa.