SESTRA MILJANE KULIĆ POBEGLA OD KUĆE: Mariji će tek sada POZLITI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2021

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izreka da "iver ne pada daleko od klade" definitivno može da se odnosi na porodicu Kulić za koju se mislilo da je samo Miljana problematična, a sada se utvridilo da nije jedina.

Foto: prntscreen
Novi problemi za Mariju Kulić

I dok je Marija Kulić na tabletama zbog ponašanja svoje starije ćerke Miljane u "Zadruzi", mlađa ćerka Ana "doliva ulje na vatru".

Foto: prntscreen
Pobegla kroz prozor... Ana Kulić

Ona se, naime, snimila dok je bežala od kuće i ovaj video objavila na svom profilu na fejsbuku. Mlađana Kulićka, kojoj je majka zabranila izlazak, beži napolje kroz prozor, a da sve bude bizarnije, to je lepo usnimla.

Foto: prntscreen
Pazila da ne slomi tegle s ajvarom...

Pri svom begu, ipak je pazila da ne sruši tegle s ajvarom.

Podsećanja radi, Miljanin i Anin otac, Siniša, nedavno je otkrio da je njihova majka, a njegova supruga Marija u veoma lošem zdravstvenom stanju zbog starije ćerke, a sada je verovatno u još gorem zbog mlađe.

- Ne znam šta bih mogao da vam kažem, a tiče se Miljane. Kada smo mislili da nas je najviše obrukala u životu, pokazala je da može još više! Marija je van sebe, danima je na lekovima, a prvo sam je vodio u bolnicu da prima infuziju. Kad vidi kako se Miljana ponaša, samo počne da plače, pozli joj i kljuka se tabletama! Ne znam više šta da radim sa ženom. Ni meni nije lako, počeo sami ja da pijem tablete. Pribrane su samo moje druge ćerke - rekao je Siniša nedavno.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Ne zna više šta da radi... Siniša Kulić

Jedna od Miljaninih komšinica ispričala je za da je Marija zbog ćerke na ivici da poludi i da ju je zabrinulo zdravstveno stanje Nišlijkine majke kada je poslednji put bila kod njih u kući u poseti.

Bila sam u poseti kod Marije prošle nedelje. Pravo da vam kažem, ženu ne mogu da prepoznam! Ona je smršala, non-stop je natečena od plakanja zbog svega što Miljana radi u Zadruzi. Vidi se da ženi pada teško da ćerku gleda da joj priređuje onakve stvari. Rekla mi je: "Miljana se ponaša kao najveća k*rva! Sve što mi je obećala da više neće da radi pogazila je. Koji god muškarac da uđe u rijaliti, ona će da ga spopadne i da ga liže. Odmah će u krevet s njim! Ne mogu više to da trpim. Ne mogu da živim od ove bruke". Marija će zbog ćerke da završi na kraju u ludnici. Eto toliko loše izgleda. Siniša se ne odvaja od nje, non-stop ide u apoteku po lekove za smirenje. Ćerke se isto brinu za majku, ne znaju više šta da rade. Siniša kaže da je bolje da rijaliti više ne gledaju, ali novinari non-stop zovu i preko telefona prenose kako se Miljana ponaša - ispričala je Kulićkina komšinica i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Zbog ćerki su na lekovima... Marija i Siniša

- Mislim da je najbolje za celu poro- dicu da Miljana izade iz ri- jalitija. Godinama je tamo, to je veliki stres nakupljen. Mariji je preko glave da se bakće s ćerkom i da to svi javno gledaju. Miljana bi trebalo da se sabere, da sredi svoj život i nade drugi posao. Ona ima dete, ne ide više da se ovako ponaša. Šta će Željko sutra da gle- da? Kako mu se majka, da izvinete, je*e po rijalitiju? Stvarno nema smisla. Mi joj svi pričamo, ali ona ne sluša. Takva je odmalena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading