Kulićka uneredila Višiću garderobu! Miljana: Us*ano dupe sam brisala Danijelovom majicom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Miljana Kulić i Danijel Višić okončali ljubavnu vezu, koja je trajala jedva sedam dana, Nišlijka je rešila da mu, bukvalno, uneredili život, a svojim bizarnim postupcima uspela je da prevaziđe samu sebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Danijel u okršaju

Naime, ona mu je uništila skupu garderobu tako što se njom brisala nakon velike nužde jer je želela da mu se osveti na najgori mogući način zbog toga što ju je šutnuo i ponizio pred milionskim auditorijumom. Nišlijka se time još i pohvalila Jovani Ljubisavljević i Stefanu Kariću, koji su se prenerazili kada su čuli šta je bila u stanju da uradi.

 

- Prvo sam zamešala kafu i vodu, pa mu umakala stvari u tu vodu. Sve sam zaštrcala i uprljala. Uzela sam dve Željkove kašice kojima je istekao rok i mazala sam mu stvari. One smrde, a ja mažem li mažem. Lavaca kafa je letela svuda - rekla je Miljana zadrugarima, a onda nastavila da šokira, kako cimere tako i gledaoce Pinka:

- Sedela sam u WC i kakila. U glavi mi se vrtelo da mu se nisam dosta osvetila. Videla sam njegov duks da visi. Uzela sam ga. A onda sam uzela i ostale Danijelove bele stvari i krenula da se brišem kada sam kakila. Obrisala sam dupe njegovim košuljama i majicama. Nek me zapamti zanavek. Beli duks je bio pun moje kake. Kada sam obrisala guzicu, zamočila sam duks u WC-šolju i opajala unutra. Sve sam mu odnela u rehab i bacila. Posle sam lepo oprala ruke i očistila toalet domestosom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Na ove reči Karić je ostao bez teksta, dok je misica šokirana i u neverici upitala Miljanu:

- Ti si stvarno to uradila, Miljana? Ja prvi put u životu čujem da je neko to uradio nekome?!

Inače, Kulićka se požalila i šta ju je najviše izrevoltiralo da napravi takvu dramu posle raskida. Naime, shvatila je da ju je nasamario Danijel, koji je, kako je zaključila, samo kopirao njenog bivšeg Lazara Čolića Zolu, te je njega oponašao u svemu.

- Zola mi je svašta pričao, ali mi bar sestre nije je*ao. Imitira Taru, priča mi da čekam da me ona prebije... Nikola, kad je ušao, pričao je da je Danijel homoseksualac. Priča mi da sam nesposobna - jadala se Miljana, a Janjuš se sažalio na nju:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Ti baš nemaš sreće, Miljana!

- On je gledao rijaliti. Sve Zoline fore ima. Priča: "Neću ti ku*ac dati", kao Zola kad je pričao da mu je ku*ac zlatan. Rekao mi je da sam napumpala usta, dva ku*ca pušim - ispričala je Kulićka zbog čega je Višić zaslužio odmazdu.

Danijel: Ispišaću ti se po faci prvom prilikom!

Danijel je nakon Miljanine prljave osvete pretio da će joj presesti boravak u rijalitiju, te izvređao celu njenu porodicu.

- Ispišaću ti se po faci čim mi se bude pripišalo. Ceo Niš bruji kako Kulićke puše. Za kevu ne znam, ali sam čuo da sestre gutaju. Čuo sam i da su narkomanke - provocirao je Danijel, dok mu je Miljana uzvraćala:

- Još jedna tužba. Skloni se od mene!

- Je*aću i tebe i mamu kad dođe, pišaću po vama - urlao je Višić.

Brendon nosio Majine gaće,  Janjuš ga pozvao na seks!

Branimir Radonić Brendon, koji je preksinoć bio u ulozi Brende, našao se ispred kazina sa Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim se sve vreme šalio. Transvestit iz "Zadruge" mu je priznao da na sebi nosi gaćice njegove bivše Maje Marinković, a Janjuš ga je pozvao na seks.

Brendon: Nosim Majine gaće!

Janjuš: Roze gaće nosi!

Crnogorac i maskirani zadrugar prerušen u ženu stajali su u dvorištu kada se Janjuš pomamio.

Janjuš: Hoćeš da dođeš večeras do hotela?

Brendon: Pa mogao bih!

Janjuš: Izgledaš super, kao da si trudna?

Brendon: Nemoj mi te fore!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
paja9

25.02.2021 10:34

koji bolesnik...