(VIDEO) Danijel otkrio da ga je Miljana PREKLINJALA da se pomire i da imaju ODNOSE!

Autor:

Zadruga

24.02.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos i dalje traje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danijel Višić i Miljana Kulić

U toku je porodični sastanak, a trenutno Miljana Kulić i Danijel Višić izlažu svoj slučaj zadrugarima o propastu veze, kao i haosima koji su usledili nakon raskida. Miljanino izlaganje i dalje traje.

- Stiglo je pismo Velikog šefa da se izaberu parovi, ja sam ga tražila, dogovorili smo se da skuvamo kafu i budemo u rehabilitaciji, on mi vikao da požurim, otišla sam tamo, njega nema tamo. Ja krenula da ga tražim, a on rekao Janjušu da nisam u vinklu. Krenula sam sa Mišelom, rekla mu da vidi desno, Sanja je bila u kupaćem kostimu, on je trenirao, pa skinuo majicu i legao da se sunča pored nje. A veče pre toga je Sanja sela preko puta nas i rekla da će da mi se umeša u vezu ako ne budem dobra. Ja sam joj rekla da može da proba. A on posle toga leži sa Sanjom - rekla je Miljana.

- Kad je videla da ležim sa Sanjom, htela je sa Mišelom da me pravi ljubomornim, ali mene to ne interesuje - dodao je Danijel.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danijel Višić i Miljana Kulić

- Đedović je onda došao i rekao mi da mu je Danijel rekao da nema devojku. Ja sam uzela stvari, stavila u korpu i rekla mu: "Izvoli". Onda je on krenuo da me vređa, da psuje moje sestre, majku, da mi je p široka, tri crnca ne mogu da stanu u nju, da su mi sestre narkomanke, da će majci da mi se us*re u facu. Onda sam uzela i jaknu i polila je. Nije zaslužio ništa bolje. Ja nisam došla ovde njegova domaćica da budem. Ponosna sam na sebe što sam na svaku njegovu uvredu opstala imuna. Nikoga mu nisam uvredila, čak sam mu tati čestitala rođendan. Nijedna ružna reč nije izašla iz mojih usta. Sinoć je dolazio u apartman, govorio: "LJubavi, ljubavi, ljubavi" - pričala je Miljana.

- Ironično, došao sam po pivo i hranu. Plakala si kad sam te ostavio i molila me da ti dam šansu - istakao je Višić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danijel Višić i Miljana Kulić

- Da li ti misliš da sam plakala zbog tebe? Da li sam ga terala da imamo odnose, reći će gledaoci - dodala je Kulićeva.

- Na papiru mi je zapisala i molila me da imamo odnose. Videćete, napisala je: "Molim te da imamo večeras s*ks, jer me cela kuća ismejava" - otkrio je Danijel.

- Klipovi izlaze, videćete, ja ne nameravam nikome da se pravdam. Došla sam da kažem sve ovde, da je rekao za svaku devojku da je k*rva, da mu je otac rekao da ne bude sa Minom i Majom. Da, jesam mu majicu (obrisala o d*pe), ništa bolje nije zaslužio - istakla je ona.

- To vam govori koliko je poremećena, normalna osoba ne može da briše d*pe majicom i donosi ovde - rekao je on.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading