(VIDEO) ODLIČNO SE ZNAJU! Dušica Grabović u emisiji priznala šta je imala s Tomovićem, a onda otkrila da je oko bacila na Krisitjana i Alena!

Autor:

Zadruga

24.02.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznela šokantne detalje, koje niko ne zna!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Grabović

Sinoć je u emisiji ''Pitam za druga'' kod Kendija i Pande, na ''Red'' televiziji gostovala atraktivna pevačica Dušica Grabović.

Ovom prilikom je otkrila je koja tri aktuelna zadrugara su joj najbolji frajeri. Naglasila je da će biti površna i gledati samo izgled.

- Alen, Tomović i Kristijan. Tomovića i Alena poznajem. Alena sam sretala u klubovima, ćao za ćao, površno se znamo. Tomovića znam bolje, izlazili smo zajedno, prema meni je super momak. Ali vidim da ga prozivaju, da je ženomrzac, ne znam zbog čega nije na dobrom glasu - ispričala je Grabovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Grabović

Otkrila je i najveći bakšiš koji je zaradila i šta su joj sve poklanjali fanovi prilikom tezgi.

- Jesu satove, ključeve, ali to se na kraju vrati. To je samo šminka, ali ja to sve na kraju vratim. Najveći bakšiš mi je 30.000 dolara, a poslednji bakšiš mi je 20.000 evra i to ovde u Srbiji, sama sam pevala. Ali glupo je pričati o tim stvarima, ja to delim sa svojim muzičarima. Široke sam ruke, žena džek. Ne volim da se cifram, teško je vreme - istakla je Dušica.

 

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading